Η «μαμά» της Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» συνελήφθη να κλέβει

ΚΟΣΜΟΣ

Η «μαμά» της Βαρντάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» συνελήφθη να κλέβει

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Το τραπέζι των χριστουγεννιάτικων γιορτών ήθελε να βγάλει τζάμπα, όπως φαίνεται, η ηθοποιός Λέινι Καζάν, την οποία γνωρίζουμε ως μητέρα της Νία Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά». Η Αμερικανίδα ηθοποιός συνελήφθη να κλέβει διάφορα προϊόντα από μπακάλικο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στην Καλιφόρνια. Η Καζάν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω καθώς προσπαθούσε να φύγει με […]

25.12.2017 | 14:37

 

Το τραπέζι των χριστουγεννιάτικων γιορτών ήθελε να βγάλει τζάμπα, όπως φαίνεται, η ηθοποιός Λέινι Καζάν, την οποία γνωρίζουμε ως μητέρα της Νία Βαρντάλος στις ταινίες «Γάμος αλά Ελληνικά».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός συνελήφθη να κλέβει διάφορα προϊόντα από μπακάλικο του Σαν Φερνάντο Βάλεϊ στην Καλιφόρνια. Η Καζάν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω καθώς προσπαθούσε να φύγει με ψώνια αξίας 180 δολαρίων.

Οπως αναφέρει το TMZ, η Καζάν έβαλε τα ψώνια μέσα στις τσάντες και επιχείρησε να τρέξει προς το αυτοκίνητό της, χωρίς να πληρώσει. Ενας υπάλληλος ενημέρωσε την αστυνομία και η Καζάν οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερη.

Οπως υποστήριξε δεν είχε πάνω της χρήματα και γι’ αυτό προσπάθησε να φύγει με αυτόν τον τρόπο.

 

Exit mobile version