Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο τροχαίο σήμερα: Νεκρή μια 41χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο τροχαίο σήμερα: Νεκρή μια 41χρονη

Με αίμα βάφτηκε δυστυχώς η άσφαλτος της Κρήτης ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς μία 41χρονη  γυναίκα “έσβησε” σε τροχαίο λίγο πριν τις 6 το πρωί. Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στα Περβόλια όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαινε η άτυχη 41χρονη, εξετράπη της πορείας του στην οδό Μαχητών Χωροφυλακής. Σύμφωνα με πληροφορίες […]

Με αίμα βάφτηκε δυστυχώς η άσφαλτος της Κρήτης ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς μία 41χρονη  γυναίκα “έσβησε” σε τροχαίο λίγο πριν τις 6 το πρωί.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στα Περβόλια όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το δίκυκλο όχημα στο οποίο επέβαινε η άτυχη 41χρονη, εξετράπη της πορείας του στην οδό Μαχητών Χωροφυλακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατος της ήταν ακαριαίος ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου, ένας 30χρονος άνδρας.

Πρόκειται για το 52ο θύμα της ασφάλτου καθώς πριν από λίγες ημέρες, μία 26χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της στην Εθνική Οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου στο ύψος της Αγίας Πελαγίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις