Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η αντιαθλητική κλωτσιά του Όστιν στο πρόσωπο του Λεσλ! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η αντιαθλητική κλωτσιά του Όστιν στο πρόσωπο του Λεσλ! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τη Χάντερσφιλντ, το σκορ (1-1) πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που έμεινε σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ήταν το αντιαθλητικό χτύπημα του Τσάρλι Όστιν στον αντίπαλο τερματοφύλακα, Γιόνας Λεσλ. Μετά από μία κάθετη πάσα που του έγινε, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιόνας […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στη Σαουθάμπτον και τη Χάντερσφιλντ, το σκορ (1-1) πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς αυτό που έμεινε σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, ήταν το αντιαθλητικό χτύπημα του Τσάρλι Όστιν στον αντίπαλο τερματοφύλακα, Γιόνας Λεσλ.

Μετά από μία κάθετη πάσα που του έγινε, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Γιόνας Λεσλ πρόλαβε και βγήκε στα πόδια του μαζεύοντας την μπάλα.

Ο Όστιν όχι απλά δεν σταμάτησε ή τουλάχιστον να προσπαθήσει να αποφύγει τον αντίπαλο του, αλλά εσκεμμένα τον κλώτσησε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει.

Θεωρείται βέβαιο, πως ο Όστιν θα τιμωρηθεί από το βίντεο.

Ο προπονητής της Χάντερσφιλντ τόνισε:

«Ήταν μία άσχημη διεκδίκηση, αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν ποτέ. Υπήρχε μεγάλη απόσταση από τον τερματοφύλακα και την μπάλα. Δυστυχώς ο Τσάρλι Όστιν πήρε μία λανθασμένη απόφαση εκείνη τη στιγμή και συνέβη αυτό. Είδα το σχετικό βίντεο. Αν και δεν μου αρέσει που το λέω είδα έναν αντίπαλο να χτυπάει έναν άλλον με πρόθεση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις