Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Έφοδο” με καλάσνικοφ επιχείρησαν άγνωστοι για να αρπάξουν τις εισπράξεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Έφοδο” με καλάσνικοφ επιχείρησαν άγνωστοι για να αρπάξουν τις εισπράξεις

Του Πέτρου Καρσιώτη Mε τα καλάσνικοφ επιχείρησε συμμορία από τουλάχιστον τρεις κουκουλοφόρους να αρπάξει τις εισπράξεις από την πώληση χριστουγεννιάτικων παιγνιδιών, έξω από μεγάλο κατάστημα. H ενέδρα στήθηκε στο 3ο χιλιόμετρο Χαλκίδας- Αιδηψού Συνέβη στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χαλκίδας Αιδηψού. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι τρεις ένοπλοι που επέβαιναν σε κλεμμένο τζιπ έστησαν […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Mε τα καλάσνικοφ επιχείρησε συμμορία από τουλάχιστον τρεις κουκουλοφόρους να αρπάξει τις εισπράξεις από την πώληση χριστουγεννιάτικων παιγνιδιών, έξω από μεγάλο κατάστημα.

H ενέδρα στήθηκε στο 3ο χιλιόμετρο Χαλκίδας- Αιδηψού

Συνέβη στο 3ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Χαλκίδας Αιδηψού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι τρεις ένοπλοι που επέβαιναν σε κλεμμένο τζιπ έστησαν ενέδρα στους υπαλλήλους της χρηματαποστολής, οι οποίοι παραλάμβαναν δεσμίδες με χρήματα από καταστήματα για να μεταφέρουν τα μετρητά σε τράπεζα.

Εμφανίστηκαν την ώρα που ο συνοδηγός κατευθυνόταν στο θωρακισμένο όχημα

Την ώρα που ο συνοδηγός της χρηματαποστολής κατευθυνόταν προς το θωρακισμένο όχημα όπου τον ανέμενε ο οδηγός συνάδελφός του, από το τζιπ πετάχτηκαν οι ένοπλοι και με απειλές ότι θα πυροβολήσουν με τα πολεμικά όπλα, του φώναξαν να μείνει ακίνητος.

Με αστραπιαίες κινήσεις κατάφερε να μπει μέσα

Με αστραπιαίες κινήσεις εκείνος ωστόσο, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα και να μπει στο θωρακισμένο όχημα.

Χτύπησαν και με βαριοπούλα το τζάμι

Αν και ένας από τους δράστες χτύπησε με βαριοπούλα το θωρακισμένο τζάμι. O οδηγός πάτησε το γκάζι και η χρηματαποστολή απομακρύνθηκε από τους κουκουλοφόρους.

Εκείνοι, ξαναμπήκαν στο κλεμμένο τζιπ και διέφυγαν.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο

Λίγο αργότερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία έπαιρνε τηλεφώνημα για πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή Πέι Δοκού.

Η αστυνομία κατάλαβε ότι το τζάμι ήταν των ληστών

Όταν ενημερώθηκε η Αστυνομία κατάλαβε ότι οι επίδοξοι ληστές της χρηματαποστολής είχαν πυρπολήσει το όχημα το οποίο πια δεν θα χρησιμοποιούσαν αφού το είχαν δει οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής.

Συναγερμός στην αστυνομία της Εύβοιας

Το γεγονός ότι οι κουκουλοφόροι ένοπλοι δεν μπόρεσαν να αρπάξουν τις εισπράξεις του μεγάλου καταστήματος παιγνιδιών, η ανησυχία της αστυνομίας είναι μεγάλη και έχει σημάνει συναγερμός για τον εντοπισμό των κακοποιών, οι οποίοι δεν αποκλείεται να επαναλάβουν την απόπειρα σε άλλο στόχο όπου γίνεται μεταφορά μετρητών.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις