Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 38χρονη δάγκωνε τον εν διαστάσει σύζυγό της στην κοιλιά
ΕΛΛΑΔΑ

38χρονη δάγκωνε τον εν διαστάσει σύζυγό της στην κοιλιά

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που απασχολούν τη Δικαιοσύνη. Την Τετάρτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έγιναν άλλες δύο δίκες, με περιεχόμενο που θλίβει για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην οικογένεια. Μάλιστα, πρωταγωνίστρια σε μία από τις δύο υποθέσεις πράξεων βίας στο σπίτι ήταν 38χρονη Αλμυριώτισσα, ενώ στην άλλη περίπτωση, 42χρονος Βολιώτης επιτέθηκε […]

Δεν έχουν τέλος οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας που απασχολούν τη Δικαιοσύνη. Την Τετάρτη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έγιναν άλλες δύο δίκες, με περιεχόμενο που θλίβει για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην οικογένεια.

Μάλιστα, πρωταγωνίστρια σε μία από τις δύο υποθέσεις πράξεων βίας στο σπίτι ήταν 38χρονη Αλμυριώτισσα, ενώ στην άλλη περίπτωση, 42χρονος Βολιώτης επιτέθηκε στον πατέρα του γιατί δεν του έδινε χρήματα.

Συγκεκριμένα, 38χρονη Αλμυριώτισσα κρίθηκε χθες ένοχη από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους με τριετή αναστολή και έφεση με αναστέλλουσα δύναμη.

Η καταδικασθείσα, τον Ιούνιο του 2016 επιτέθηκε στον εν διαστάσει σύζυγό της δαγκώνοντάς τον στην κοιλιά και χτυπώντας τον με τα χέρια σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Η ίδια, πάντως, ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι χτύπησε τον εν διαστάσει σύζυγό της στην προσπάθειά της να αμυνθεί κατά τη διάρκεια οικογενειακού επεισοδίου.

Η καταδικασθείσα κατηγορούνταν για πρόκληση ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, αλλά η κατηγορία με απόφαση του δικαστηρίου μετατράπηκε σε ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη.

Στο μεταξύ, ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ μηνών με τριετή αναστολή επέβαλε χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 42χρονο Βολιώτη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για απειλή.

Ο 42χρονος, ο οποίος δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα με τα οποία βαρυνόταν, καθώς τον Δεκέμβριο του 2016 χτύπησε τον πατέρα του (ο οποίος σήμερα έχει αποβιώσει), επειδή δεν του έδινε χρήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις