Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μεγάλωσα στις πορείες με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ»
LIFESTYLE

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μεγάλωσα στις πορείες με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βγαίνει σπάνια από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της. Οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει για τα καλά και φυσικά οι υποχρεώσεις της είναι πολλές και δεν υπάρχουν οι ίδιες αντοχές με το παρελθόν. Μετά από καιρό δίνει αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Downtown και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ. Η όμορφη ηθοποιός μιλά […]

Η Κατερίνα Παπουτσάκη βγαίνει σπάνια από τότε που ήρθε στον κόσμο ο γιος της. Οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει για τα καλά και φυσικά οι υποχρεώσεις της είναι πολλές και δεν υπάρχουν οι ίδιες αντοχές με το παρελθόν.

Μετά από καιρό δίνει αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Downtown και ποζάρει πιο σέξι από ποτέ.

Η όμορφη ηθοποιός μιλά για την παιδική της ηλικία και αποκαλύπτει «Μεγάλωσα στις πορείες, στις τοπικές, στη ΓΣΕΕ. Με τη γιαγιά μου, την Κατίνα τη Σμυρνιά. Με το ΠΑΣΟΚ, αργότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Σινεμά πήγαινα και ερχόταν να με πάρει. Αυστηρή επιτήρηση. Θα έλεγα ότι ήμουν προστατευμένη και με πολλή αγάπη ως παιδί.

Πάρα το γεγονός ότι το διαζύγιο των γονιών μου ήταν δύσκολο και ζόρικο, δεν το αισθανθήκαμε. Νομίζω ότι το πιο βασικό για ένα παιδί είναι η αποδοχή. Πολλές πληγές προκαλούνται όταν δεν υπάρχει. Ευτυχώς εγώ δεν το έχω αυτό το παράπονο. Αλλά ήμουν πολύ μαντρωμένη».

Ερωτώμενη για την δική της επανάσταση η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκαλύπτει «Ήταν πολύ σύντομη η δική μου επανάσταση και δεν είχε να κάνει με τους γονείς μου. Έγινε στα 15, όταν ο πρώτος μου έρωτας με παράτησε στα κρύα του λουτρού. Και ήταν βέβαια και ο πρώτος και μοναδικός άντρας που με παράτησε. Αλλά ήταν δύσκολο να το δεχτώ. Τρία χρόνια πέρασαν για να κάνω σχέση».

Ταυτόχρονα, η γνωστή ηθοποιός μιλά για το χώρο του θεάματος και εξομολογείται: «Ανταγωνισμό έχω νιώσει από άντρα και όχι από γυναίκες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις