Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ο Ρουβίκωνας απειλεί εφοριακό: Θα έρθουμε σπίτι σου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Ρουβίκωνας απειλεί εφοριακό: Θα έρθουμε σπίτι σου (vid)

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μία «εκτός έδρας» παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας στη ΔΟΥ Αγρινίου με αφορμή, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, «τις διαδικασίες κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, που ενεργοποιήθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου, για οφειλή περίπου 1.319 ευρώ». Στα πλάνα φαίνονται κάποια άτομα να έχουν μία έντονη συνομιλία με υπάλληλο της εφορίας και να του αναφέρουν πως […]

Το μεσημέρι της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε μία «εκτός έδρας» παρέμβαση της αναρχικής συλλογικότητας Ρουβίκωνας στη ΔΟΥ Αγρινίου με αφορμή, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, «τις διαδικασίες κατάσχεσης πρώτης κατοικίας, που ενεργοποιήθηκαν στα τέλη Νοεμβρίου, για οφειλή περίπου 1.319 ευρώ».

Στα πλάνα φαίνονται κάποια άτομα να έχουν μία έντονη συνομιλία με υπάλληλο της εφορίας και να του αναφέρουν πως «η εφορία Αγρινίου προχώρησε σε κατάσχεση πρώτης κατοικίας ανέργου για οφειλή 1.319 ευρώ».

Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι λένε στον άνδρα πίσω από το γραφείο πως «αυτά που κάνεις εσύ εμείς μπορούμε να σου τα κάνουμε χίλιες φορές χειρότερα. Και για να τελειώνουμε: Αν ο άνθρωπος χάσει το σπίτι του θα έρθουμε σπίτι σου. Αθήνα – Αγρίνιο είναι ένα τσιγάρο δρόμος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις