Σοβαρές καταγγελίες για τον αστυνομικό- “Υπήρχαν έντονες τριβές στην οικογένεια”

ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρές καταγγελίες για τον αστυνομικό- “Υπήρχαν έντονες τριβές στην οικογένεια”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς αλλά και για ισχυρισμούς κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αποκάλυψε συγγενής της άτυχης Ελένης Χερουβίμ, της γιατρού που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της μαζί με τη μητέρα της την κόρη της. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χερουβίμ υποστήριξε όχι μόνο πως ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς χρήματα και […]

19.12.2017 | 13:15

Καταγγελίες για ξυλοδαρμούς αλλά και για ισχυρισμούς κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, αποκάλυψε συγγενής της άτυχης Ελένης Χερουβίμ, της γιατρού που δολοφονήθηκε από τον άνδρα της μαζί με τη μητέρα της την κόρη της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, ο Μιχάλης Χερουβίμ υποστήριξε όχι μόνο πως ο 46χρονος αστυνομικός ζητούσε συνεχώς χρήματα και πως είχε μανίες καταδίωξης.

Όπως υποστήριξε, ο αστυνομικός έλεγε στη γυναίκα του: «Άμα θέλω, τον σκοτώνω τον κοντό». «Ο κοντός ήταν ο Σημίτης» υποστήριξε ο Μ. Χερουβίμ. «Μου είπε η αδερφή μου πως αν μπορούσε να τον σκοτώσει τον κοντό, θα τον σκότωνε».

«Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουμε. Ήταν ένας εγκληματίας. Κάθε μέρα την έδερνε για να της πάρει τα λεφτά. Ήθελε λεφτά από την γυναίκα του για να πάρει ένα αυτοκίνητο και την έδερνε. Τότε, ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και τους σκότωσε όλους».

Ο αρχιφύλακας σκότωσε την σύζυγό του, την πεθερά του και κατόπιν ξάπλωσε δίπλα στην κορούλα του, την οποία πυροβόλησε και σκότωσε, λίγο πριν αυτοκτονήσει γονατιστός, πλάι της. Δίπλα στο πτώμα του βρέθηκε το υπηρεσιακό όπλο του, με το οποίο διέπραξε το τριπλό έγκλημα και αυτοκτόνησε.

Επεσαν από τα σύννεφα οι συνάδελφοί του 

Συνάδελφοι του 47χρονου αστυνομικοί, στο άκουσμα της είδησης χθες, δήλωναν σοκαρισμένοι από την τραγωδία, υποστηρίζοντας ότι ο εν λόγω αστυνομικός ήταν πολύ ευγενικός και ιδιαίτερα καλοσυνάτος. Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 47χρονος την Κυριακή, που είχε συνοδεύσει τον Κ.Σημίτη, δεν είχε δείξει ότι τον απασχολεί κάτι. Λίγες ώρες αφότου γύρισε, όμως, έκανε το τριπλό φονικό και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Ηταν ένας κύριος»

Αναφερόμενη στον 47χρονο αρχιφύλακα, τον περιέγραψε ως «κύριο». «Φαινόταν ένας κύριος. Εγώ τον είχα χαιρετήσει, είχαν έρθει στη Νάξο με την Ελένη, τη χαιρέτησα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενη για το αν είχε ακούσει να υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι, η φίλη της πεθεράς είπε ότι δεν της είχε πει κάτι, ενώ και η ίδια δεν είχε υποψιαστεί το παραμικρό. «Ηταν ένα ευτυχισμένο ανδρόγυνο. Δεν φανταζόμουν ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Η Βάσω, αυτή η κοπέλα, αυτή η Ελενίτσα, είχαμε έναν επιστήμονα στο χωριό», προσέθεσε.

Όσο για την πεθερά του αρχιφύλακα, είπε: «Δεν υπήρχε καλύτερος άνθρωπος. Μεγάλωσε δύο παιδιά ορφανά, από 15 ετών το κορίτσι και από 8 ετών το αγόρι. Τα μεγάλωσε, τα σπούδασε, έπαθε το τρομερό πράγμα να πεθάνει ο γιος της και ο άνδρας της», είπε.

Υπήρχαν προστριβές στην οικογένεια

Φίλος του 47χρονου πάντως αποκαλύπτει ότι στην οικογένεια υπήρχαν έντονες τριβές. Από την αρχή του γάμου η πεθερά έμοιαζε να μην εγκρίνει την επιλογή της κόρης της, ιατρού ρευματολόγου στο επάγγελμα να παντρευτεί έναν αστυνομικό. Τα προβλήματα φαίνεται, κατά τον ίδιο, να κορυφώθηκαν με αφορμή κάποια κληρονομικά θέματα.

Ο αρχιφύλακας φαίνεται να ζητούσε είτε να φύγει η πεθερά του από τον πρώτο όροφο της οικογενειακής διπλοκατοικίας στους Αγίους Αναργύρους, είτε να αδειάσει το ισόγειο κατάστημα προκειμένου η σύζυγός του να φτιάξει εκεί το ιατρείο της και να βρίσκεται δίπλα στο παιδί της. Η πεθερά φαίνεται ότι διαφωνούσε ενώ τελευταία είχε μπει και το θέμα του διαζυγίου. Πάνω σε έναν καβγά για τα κληρονομικά στον οποίο ενδεχομένως να μπήκε ξανά το θέμα του διαζυγίου ο 47χρονος φαίνεται να τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο και να δολοφόνησε τη γυναίκα του, την πεθερά του και το 4 ετών παιδί τους.

Exit mobile version