Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Ερντογάν στην Κομοτηνή: «Είμαστε όλοι Τουρκία»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Ερντογάν στην Κομοτηνή: «Είμαστε όλοι Τουρκία»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Τούρκο Πρόεδρο να απευθύνεται σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου «Τζελάλ Μπαγιάρ» κατά την επίσκεψή του στην Θράκη είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδαtourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος», απευθύνεται στους μειονοτικούς μαθητές λέγοντας τους πως «Όλοι μαζί […]

19.12.2017 | 11:18

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Τούρκο Πρόεδρο να απευθύνεται σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου «Τζελάλ Μπαγιάρ» κατά την επίσκεψή του στην Θράκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδαtourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος», απευθύνεται στους μειονοτικούς μαθητές λέγοντας τους πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία».

Η συνομιλία του Ερντογάν με τους μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ο Τούρκος Πρόεδρος ακούγεται να λέει:

«Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία».

Exit mobile version