Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Ερντογάν στην Κομοτηνή: «Είμαστε όλοι Τουρκία»
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλυπτικό βίντεο με τον Ερντογάν στην Κομοτηνή: «Είμαστε όλοι Τουρκία»

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Τούρκο Πρόεδρο να απευθύνεται σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου «Τζελάλ Μπαγιάρ» κατά την επίσκεψή του στην Θράκη είδε το φως της δημοσιότητας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδαtourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος», απευθύνεται στους μειονοτικούς μαθητές λέγοντας τους πως «Όλοι μαζί […]

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο με τον Τούρκο Πρόεδρο να απευθύνεται σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου «Τζελάλ Μπαγιάρ» κατά την επίσκεψή του στην Θράκη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως η ιστοσελίδαtourkikanea.gr και η δημοτική παράταξη Κομοτηνής «Σπάρτακος», απευθύνεται στους μειονοτικούς μαθητές λέγοντας τους πως «Όλοι μαζί είμαστε Τουρκία».

Η συνομιλία του Ερντογάν με τους μαθητές καταγράφηκε με κάμερα κινητού τηλεφώνου. Ο Τούρκος Πρόεδρος ακούγεται να λέει:

«Μια σημαία, μια πατρίδα, ένα κράτος. Τι σημαίνει; Ένα έθνος, μια σημαία, ένα κράτος. Εντάξει; Δεν υπάρχουν διακρίσεις, δεν υπάρχουν διαφορές. Θα είμαστε ένα, θα είμαστε ισχυροί, θα είμαστε ζωντανοί, θα είμαστε αδέρφια. Όλοι μαζί θα είμαστε Τουρκία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις