Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Άγ. Ανάργυροι: Ζητούσε λεφτά ο αλήτης, λέει ο αδερφός της πεθεράς (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγ. Ανάργυροι: Ζητούσε λεφτά ο αλήτης, λέει ο αδερφός της πεθεράς (vid)

«Της ζητούσε λεφτά για να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο», υποστηρίζει συγγενής της οικογένειας του 47χρονου αστυνομικού, δράστη του χθεσινού μακελειού. Ο ηλικιωμένος άνδρας, αδελφός της πεθεράς του 47χρονου, μιλώντας σε δημοσιογράφους σήμερα το πρωί, είπε: «Ηθελε λεφτά ο αλήτης. Την απειλούσε με το όπλο εδώ και δυο χρόνια. Ηθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο για να πηγαίνει […]

«Της ζητούσε λεφτά για να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο», υποστηρίζει συγγενής της οικογένειας του 47χρονου αστυνομικού, δράστη του χθεσινού μακελειού.

Ο ηλικιωμένος άνδρας, αδελφός της πεθεράς του 47χρονου, μιλώντας σε δημοσιογράφους σήμερα το πρωί, είπε:

«Ηθελε λεφτά ο αλήτης. Την απειλούσε με το όπλο εδώ και δυο χρόνια. Ηθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο για να πηγαίνει στο Κολωνάκι», είπε ο θείος της οικογένειας.

«Το σπίτι ή λεφτά ήθελε;», τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι. «Λεφτά ήθελε να του δώσει να πάρει ένα μεγάλο αυτοκίνητο», απάντησε και πρόσθεσε: «Από την γυναίκα του τα ζητούσε για αυτό την σκότωσε και ανέβηκε και η αδελφή μου επάνω και σκότωσε και την αδελφή μου. Η αδελφή μου μού έλεγε ότι υποφέρουν. Πέθανε το παιδί της και ήθελε να της πάρει τα μισά λεφτά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις