Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τέλος η προπονητική για τον Φαν Χάαλ, εκτός κι εάν…
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τέλος η προπονητική για τον Φαν Χάαλ, εκτός κι εάν…

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Αποφασισμένος να βάλει τέλος στην πολυετή καριέρα του ως προπονητής, εμφανίσθηκε ο Λουΐς Φαν Χάαλ, μιλώντας σε συμπατριώτες του, δημοσιογράφους. Ο 66χρονος Ολλανδός, βρίσκεται για περισσότερα από 30 χρόνια στους πάγκους και έχει καθοδηγήσει σπουδαίους συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Αγιαξ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και φυσικά οι […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στην πολυετή καριέρα του ως προπονητής, εμφανίσθηκε ο Λουΐς Φαν Χάαλ, μιλώντας σε συμπατριώτες του, δημοσιογράφους.

Ο 66χρονος Ολλανδός, βρίσκεται για περισσότερα από 30 χρόνια στους πάγκους και έχει καθοδηγήσει σπουδαίους συλλόγους, όπως η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, ο Αγιαξ, η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν Μονάχου και φυσικά οι «οράνιε».

«Κατά πάσα πιθανότητα, η καριέρα μου στην προπονητική, έχει ολοκληρωθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φαν Χάαλ και πρόσθεσε: «Δεν θα εργασθώ ξανά σε συλλογικό επίπεδο, με εξαίρεση εάν υπάρξει πρόταση από κάποιον μεγάλο αγγλικό σύλλογο, καθώς δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το έργο μου στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις