Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Πλημμύρισε «Αγιοβασίληδες» η Γλυφάδα για το 4ο Santa Run!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πλημμύρισε «Αγιοβασίληδες» η Γλυφάδα για το 4ο Santa Run!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Με τη συμμετοχή 1000 και πλέον δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Γλυφάδας το 4ο Santa Run, το πρώτο που διοργανώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας. Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα τρέχοντας μία διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Με τη συμμετοχή 1000 και πλέον δρομέων-αγιοβασίληδων, πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Γλυφάδας το 4ο Santa Run, το πρώτο που διοργανώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας.

Λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το Santa Run έδωσε την ευκαιρία σε πλήθος κόσμου να ζήσει το εορταστικό κλίμα τρέχοντας μία διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Γλυφάδας, προσφέροντας χαρά και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, με την προώθηση του φίλαθλου πνεύματος και του ευ αγωνίζεσθαι, οι συμμετέχοντες συνέβαλαν και στο έργο της ΑΜΚΕ «Charity4U, Αθλητισμός για Όλους», τη στήριξη νέων αθλητών για να συμμετάσχουν σε παγκόσμιες αθλητικές διοργανώσεις, καθώς τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν για τον ευγενή αυτόν σκοπό.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Γλυφάδας.

«Το Santa Run γέμισε το Δήμο μας με χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χαρούμενα πρόσωπα, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες ανθρώπους να προσφέρουν προς ευγενείς σκοπούς. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Holmes Place για τη χαρά που μας έδωσαν να συνδιοργανώσουμε το επιτυχημένο event στην πόλη μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Από την πλευρά του ο Τομεάρχης Αθλητισμού του Δήμου Γλυφάδας Περικλής Δορκοφίκης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο προώθησης του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και του ευγενούς άμιλλας, ο Δήμος μας νιώθει περήφανος που συνέβαλε στη διοργάνωση του πιο χριστουγεννιάτικου αγώνα της χρονιάς, του Santa Run. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους και του χρόνου!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις