Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος με την χυδαία ανάρτηση για τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος με την χυδαία ανάρτηση για τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

Μια ανάρτηση σχεδιάστριας κοσμημάτων στο twitter κατά του Βασίλη Μπεσκένη που πέθανε από ανακοπή καρδιάς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα Social Media. Η Αντωνία Μεταξά έγραψε: Δε μπορώ να πω ότι λυπάμαι που πέθανε. Ξεγέλασε μια ολόκληρη χώρα με τα ψέματα του ήταν υποχείριο της εγχώριας τρόικας και συνέβαλε και αυτός να αυτοκτονήσουν πολλοί Έλληνες. Καθάρισε […]

Μια ανάρτηση σχεδιάστριας κοσμημάτων στο twitter κατά του Βασίλη Μπεσκένη που πέθανε από ανακοπή καρδιάς προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα Social Media.

Η Αντωνία Μεταξά έγραψε:

Δε μπορώ να πω ότι λυπάμαι που πέθανε. Ξεγέλασε μια ολόκληρη χώρα με τα ψέματα του ήταν υποχείριο της εγχώριας τρόικας και συνέβαλε και αυτός να αυτοκτονήσουν πολλοί Έλληνες. Καθάρισε η ζωή μας από έναν ….Π….. άνθρωπο.

Πάντως μετά τις έντονες αντιδράσεις που χρήστες των κοινωνικών δικτύων της επιτέθηκαν για το απρεπέστατο σχόλιο η κα Μεταξά επανήλθε ζητώντας συγγνώμη, λέγοντας ότι παρασύρθηκε από πολιτικές κρίσεις και κριτικές.

Η νέα ανάρτησή της έχει ως εξής:

Ζητώ συγγνώμη για την ανάρτησή μου, η οποία αφορά τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκίνη, δημοσιογράφου, παρασύρθηκα από τις πολιτικές κρίσεις και κριτικές.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις