Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νεκρός βρέθηκε ο γιος του Γιλμάζ- Σοκ στη χώρα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός βρέθηκε ο γιος του Γιλμάζ- Σοκ στη χώρα (vid)

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Βόσπορο, ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ. Ο άνδρας είχε μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία. Ο 38χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι […]

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Βόσπορο, ο Μεχμέτ Γιαβούζ Γιλμάζ, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ.

Ο άνδρας είχε μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία.

Ο 38χρονος εντοπίστηκε νεκρός στο κρεβάτι του, από τους σωματοφύλακές του οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Ενώ η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία, η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί αν όντως πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, η έρευνα για τα αίτια του θανάτου του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ είναι ήδη σε εξέλιξη.

Ο Μεσούτ Γιλμάζ έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στην Τουρκία από τις ΗΠΑ όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του. Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας πήγε στο νοσοκομείο που βρισκόταν η σορός του γιου του και μετά από 45 λεπτά παραμονής αποχώρησε. Η σύζυγός του, ωστόσο, παρέμεινε στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε αδιαθεσία από τη συγκίνηση.

Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ το ζεύγος Γιλμάζ ενημερώθηκε για το χαμό του γιου τους όταν το αεροσκάφος που τους μετέφερε προσγειώθηκε στην Τουρκία καθώς οι πιλότοι που γνώριζαν την αλήθεια τους είπαν ότι ο Γιαβούζ είναι άρρωστος. Προκειμένου, μάλιστα, να μην μάθουν απότομα και από ξένους τη δυσάρεστη είδηση ο Μεσούτ Γιλμάζ και η σύζυγός του, οι πιλότοι είχαν διακόψει και την πρόσβαση στο Διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Γιλμάζ είχε χωρίσει με την επί τριετία σύντροφό του, την αθλητικογράφο Νεσέ Σαπμάζ, η οποία αφού χώρισαν έκανε σχέση με τον ηθοποιό Κιβάντς Τατλιτούγ.

Ο Γιαβούζ είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν των ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου και ενός εστιατορίου.

Πληροφορίες θέλουν το όπλο που βρέθηκε δίπλα στον γιο του Γιλμάζ να είναι στην κατοχή του από το 1993 όταν του το έκανε δώρο ο πατέρας του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις