Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Μιχάλης των Stavento “πήρε” το πιο όμορφο δώρο από την 24χρονη Ήβη
LIFESTYLE

Ο Μιχάλης των Stavento “πήρε” το πιο όμορφο δώρο από την 24χρονη Ήβη

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Ήβη Αδάμου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουινέλη. Η τραγουδίστρια και ο Stavento επισημοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την πενταετή σχέση τους και είναι όσο ποτέ έτοιμοι να γίνουν γονείς. Μάλιστα σε συνεντεύξεις τους στο παρελθόν και οι δύο είχαν δηλώσει πως […]

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η Ήβη Αδάμου είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Κουινέλη. Η τραγουδίστρια και ο Stavento επισημοποιούν με τον καλύτερο τρόπο την πενταετή σχέση τους και είναι όσο ποτέ έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Μάλιστα σε συνεντεύξεις τους στο παρελθόν και οι δύο είχαν δηλώσει πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν οικογένεια και να παντρευτούν.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2012 και ο έρωτας τους καλά κρατεί. Stavento και Ηβη Αδάμου φροντίζουν να δείχνουν πόσο καλά είναι μαζί, κάθε φορά που κάνουν δημόσια εμφάνιση.

Το μόνο σίγουρο είναι πως είναι κάτι που το ήθελαν, καθώς σε παλαιότερες της δηλώσεις, η Ήβη Αδάμου, είπε:

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια, είναι φυσιολογικό κάποια στιγμή η σχέση να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο. Όταν έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο δίπλα σου, είσαι έτοιμος για τα πάντα. Οπότε γιατί όχι;»
.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις