Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ληστεία σε κατάστημα της Victoria’s Secret από… νεαρά κορίτσια (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Ληστεία σε κατάστημα της Victoria’s Secret από… νεαρά κορίτσια (vid)

Πέντε γυναίκες από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ήθελαν ντε και καλά τα νέα γιορτινά εσώρουχα και οδηγήθηκαν στην παρανομία. Οι νεαρές κατέληξαν να παρανομήσουν για να αποκτήσουν μερικά πανάκριβα συνολάκια της Victoria’s Secret, ληστεύοντας ένα από τα καταστήματα στις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, οι 5 γυναίκες μπήκαν στο κατάστημα, διάλεξαν τα εσώρουχα που τους άρεσαν πιο πολύ και […]

Πέντε γυναίκες από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ ήθελαν ντε και καλά τα νέα γιορτινά εσώρουχα και οδηγήθηκαν στην παρανομία.

Οι νεαρές κατέληξαν να παρανομήσουν για να αποκτήσουν μερικά πανάκριβα συνολάκια της Victoria’s Secret, ληστεύοντας ένα από τα καταστήματα στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι 5 γυναίκες μπήκαν στο κατάστημα, διάλεξαν τα εσώρουχα που τους άρεσαν πιο πολύ και έχοντάς τα στα χέρια τράπηκαν σε φυγή, αφού πρώτα απείλησαν με όπλο τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Το συμβάν συνέβη μάλιστα σε εμπορικό κέντρο στην Λουιζιάνα, ενώ όταν οι δύο γυναίκες προσπάθησαν να φύγουν με τα ρούχα στα χέρια, ο ένας υπάλληλος προσπάθησε να τους σταματήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα κορίτσια που έκλεψαν εσώρουχα αξίας 1.500 δολαρίων είναι περίπου 20 χρονών, ενώ διέφυγαν με ένα ασημένιο αμάξι, την πινακίδα του οποίου κανείς δεν πρόλαβε να δει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις