Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Βαριά» τιμωρία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Βαριά» τιμωρία για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου «Βαριά καμπάνα» για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Μπρισμπέιν Ρόαρ τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών από την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας. Ο Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε γιατί στον αγώνα κόντρα στη Σίδνεϊ, για το πρωτάθλημα Αυστραλίας, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, επειδή έφτυσε τον αντίπαλό του, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

«Βαριά καμπάνα» για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Μπρισμπέιν Ρόαρ τιμωρήθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών από την πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλίας.

Ο Παπαδόπουλος τιμωρήθηκε γιατί στον αγώνα κόντρα στη Σίδνεϊ, για το πρωτάθλημα Αυστραλίας, αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, επειδή έφτυσε τον αντίπαλό του, Ματ Σίμον, ο οποίος στην συνέχεια τον απώθησε βίαια και ακολούθησε σύρραξη.

Η ομοσπονδία έκανε λόγο για απαράδεκτη ενέργεια και τον τιμώρησε παραδειγματικά με επτά αγωνιστικές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος άσος, ο οποίος έχει γεννηθεί στη Μελβούρνη και είναι κάτοχος διαβατηρίου Αυστραλίας, εντάχθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο δυναμικό της Μπρισμπέιν Ρόαρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις