Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουρίνιο: «Αν ο τίτλος έχει κριθεί εγώ αύριο πηγαίνω διακοπές Βραζιλία ή Λος Άντζελες»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουρίνιο: «Αν ο τίτλος έχει κριθεί εγώ αύριο πηγαίνω διακοπές Βραζιλία ή Λος Άντζελες»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Μπόρνμουθ με σκορ 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» χάρις στο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο 25ο λεπτό. Παρά τη νίκη αυτή, παραμένει στο –11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουαρντιόλα, και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί. Ο προπονητής […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη Μπόρνμουθ με σκορ 1-0 στο «Ολντ Τράφορντ» χάρις στο γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο 25ο λεπτό.

Παρά τη νίκη αυτή, παραμένει στο –11 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτυ του Πεπ Γκουαρντιόλα, και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα έχει ήδη κριθεί.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ζοσέ Μουρίνιο, δήλωσε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ πιστεύει πως το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αν ισχύει το αντίθετο, τότε θα…πάει αύριο κιόλας διακοπές στη Βραζιλία ή στο Λος Άντζελες.

«Η Μπόρνμουθ ήταν δύσκολη αντίπαλος και οι συνθήκες ήταν δύσκολες.

Εάν είχαμε σκοράρει το δεύτερο γκολ θα ήταν μια ήρεμη βραδιά για εμάς.

Είμαι ευχαριστημένος με τους τρεις βαθμούς. Είχαν μια μέρα παραπάνω για ξεκούραση από ότι εμείς, ήταν πιο φρέσκοι από εμάς, και πνευματικά πιο φρέσκοι γιατί ένα μεγάλο ματς απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από τους παίκτες μας.

Ο τίτλος κρίνεται πάντα τον Μάιο. Αν έχει τελειώσει τώρα, τότε εγώ αύριο πηγαίνω για διακοπές στη Βραζιλία ή το Λος Άντζελες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις