Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Αισιόδοξος για την παραμονή στη Super League ο Γιώργος Παράσχος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αισιόδοξος για την παραμονή στη Super League ο Γιώργος Παράσχος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ένα 24ωρο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του στο τέλος της σεζόν θα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League. «Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα κι αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ένα 24ωρο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα Σμύρνης, ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του στο τέλος της σεζόν θα έχει καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή στη Super League.

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποια ομάδα ήρθα κι αν δεν πίστευα ότι ο Απόλλων θα εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, δεν θα ήμουν εδώ.

Το πιστεύω ακράδαντα. Θα δώσουμε μάχη και πιστεύω ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε. Είναι μια μάχη στην οποία δεν περισσεύει κανείς. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος και γι’ αυτόν θα δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο Θεσσαλονικιός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Μαγικό ραβδί δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο σκληρή δουλειά για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι θα έχουμε μπροστά μας τη διακοπή του πρωταθλήματος έτσι ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στον δεύτερο γύρο». Κατέληξε λέγοντας:

«Έχω πολύ καλή άποψη για την ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει και στόχος είναι να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματά της και να μειώσουμε τα μειονεκτήματα. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις