Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Απίστευτο: Βρήκαν την πηγή της πύρινης κόλασης στην Καλιφόρνια
ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Βρήκαν την πηγή της πύρινης κόλασης στην Καλιφόρνια

Μια φωτιά που άναψε άστεγος για να μαγειρέψει είναι η αιτία για τη μεγάλη πυρκαγιά που έκανε στάχτη έξι σπίτια και κατέστρεψε δεκάδες ακόμα την περασμένη εβδομάδα στο Μπελ Έιρ του Λος Άντζελες σύμφωνα με ανακοινώσεις των αρχών. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, μετά από έρευνες εντοπίστηκε μια σκηνή κοντά στη Λεωφόρο Σεπούλβεδα στο σημείο της υπόγειας […]

Μια φωτιά που άναψε άστεγος για να μαγειρέψει είναι η αιτία για τη μεγάλη πυρκαγιά που έκανε στάχτη έξι σπίτια και κατέστρεψε δεκάδες ακόμα την περασμένη εβδομάδα στο Μπελ Έιρ του Λος Άντζελες σύμφωνα με ανακοινώσεις των αρχών.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, μετά από έρευνες εντοπίστηκε μια σκηνή κοντά στη Λεωφόρο Σεπούλβεδα στο σημείο της υπόγειας διάβασης κάτω από την εθνική οδό 405.

Κανείς δεν βρέθηκε στο σημείο της αυτοσχέδιας κατασκήνωσης και δεν έγινε καμία σύλληψη. Οι αρχές μάλιστα μετά από αυτή την εξέλιξη και ενόψει της αντιπυρικής περιόδου ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων τέτοιων υπαίθριων καταυλισμών.

Οι αιτίες των υπόλοιπων πυρκαγιών στην πολιτεία ερευνώνται ακόμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις