Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εκτροχιάστηκε εναέριο τρενάκι που επέβαιναν μια μητέρα με μικρά παιδιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτροχιάστηκε εναέριο τρενάκι που επέβαιναν μια μητέρα με μικρά παιδιά

Αποφεύχθηκε τραγωδία στο Αίγιο με μία γυναίκα με μικρά παιδιά στο εναέριο τρενάκι που λειτουργεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών στην πόλη. Συγκεκριμένα, το τρενάκι, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με μικρά παιδιά, εκτροχιάστηκε κι έπεσε στο έδαφος, ευτυχώς από μικρό ύψος. Η γυναίκα μάλιστα εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό […]

Αποφεύχθηκε τραγωδία στο Αίγιο με μία γυναίκα με μικρά παιδιά στο εναέριο τρενάκι που λειτουργεί στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών στην πόλη.

Συγκεκριμένα, το τρενάκι, στο οποίο επέβαινε μια γυναίκα με μικρά παιδιά, εκτροχιάστηκε κι έπεσε στο έδαφος, ευτυχώς από μικρό ύψος.

Η γυναίκα μάλιστα εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστικής και ΕΚΑΒ για τον απεγκλωβισμό της και τη μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Τα παιδιά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, δεν έχουν τραυματιστεί, για την υγεία της μητέρας όμως θα δώσουν απαντήσεις οι απαραίτητες εξετάσεις.

Για το θέμα γίνεται έρευνα της Αστυνομίας τόσο για τις συνθήκες του ατυχήματος, καθώς φυσικά και για τις απαραίτητες διαδικασίες αδειοδότησης και λειτουργίας του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις