Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

28

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ρούπα- Μαζιώτης αργοπεθαίνουν στη φυλακή, λέει η δικηγόρος τους
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρούπα- Μαζιώτης αργοπεθαίνουν στη φυλακή, λέει η δικηγόρος τους

Η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης αργοπεθαίνουν από την απεργία πείνας, την οποία συνεχίζουν σήμερα για 33η ημέρα, δηλώνει η δικηγόρος τους Μαριζάνα Κικίρη. «Οι ίδιοι άνθρωποι που πριν μερικές εβδομαδες εξάντλησαν την επιείκεια τους στο πρόσωπο του Κουφοντίνα και του χορήγησαν άδεια, εκδικούνται τους Μαζιώτη-Ρούπα που την 33η ημέρα απεργίας πεινας δεν ικανοποιούν το δίκαιο αίτημά τους […]

Η Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης αργοπεθαίνουν από την απεργία πείνας, την οποία συνεχίζουν σήμερα για 33η ημέρα, δηλώνει η δικηγόρος τους Μαριζάνα Κικίρη.

«Οι ίδιοι άνθρωποι που πριν μερικές εβδομαδες εξάντλησαν την επιείκεια τους στο πρόσωπο του Κουφοντίνα και του χορήγησαν άδεια, εκδικούνται τους Μαζιώτη-Ρούπα που την 33η ημέρα απεργίας πεινας δεν ικανοποιούν το δίκαιο αίτημά τους για απομάκρυνση απο την απομόνωση και μεταφορά σε πτέρυγα της Δικαστικής Φυλακής οπου κρατούνται κ οι αλλοι κρατούμενοι.

Πρόκειται για τους πρώτους απεργούς πείνας στην ιστορία που τους αφήνουν να πεθάνουν. Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;», είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις