Αθήνα

°C

Κυριακή

26

Σεπτεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Εξαφανίστε σε χρόνο dt γρατζουνιές από καθρέφτες και τζάμια
PLUS

Εξαφανίστε σε χρόνο dt γρατζουνιές από καθρέφτες και τζάμια

Το μοναδικό υλικό που θα χρειαστείτε για να το κάνετε είναι η… οδοντόκρεμα! Ρίξτε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβακερό πανί και τρίψτε απαλά την επιφάνεια που έχει γρατζουνιές. Θα τρελαθείτε με το αποτέλεσμα. Για να εξαφανίσετε γρατζουνιές από τζάμι τότε το υλικό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το οινόπνευμα. Βάλτε λίγο οινόπνευμα σε ψεκαστήρα […]

Το μοναδικό υλικό που θα χρειαστείτε για να το κάνετε είναι η… οδοντόκρεμα!

Ρίξτε λίγη ποσότητα σε ένα βαμβακερό πανί και τρίψτε απαλά την επιφάνεια που έχει γρατζουνιές. Θα τρελαθείτε με το αποτέλεσμα.

Για να εξαφανίσετε γρατζουνιές από τζάμι τότε το υλικό που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι το οινόπνευμα. Βάλτε λίγο οινόπνευμα σε ψεκαστήρα και ψεκάστε πάνω στις γρατζουνιές. Καθαρίστε και δείτε τις γρατζουνιές σας να εξαφανίζονται.

Μια άλλη λύση -εξίσου αποτελεσματική- είναι να ανακατέψετε σε ένα μπολ 3 φλ. νερό με 15 ml αμμωνίας. Βουτήξτε ένα απαλό, βαμβακερό πανί μέσα στο μείγμα και βρέξτε την προβληματική επιφάνεια. Τρίψτε τη γρατζουνιά με το πανί κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Σκουπίστε και επαναλάβετε μέχρι να δείτε αποτελέσματα.

Αν τα σημάδια στον καθρέφτη σας είναι πιο βαθιά -και όχι τόσο επιφανειακά- τότε μπορείτε να απλώσετε πάνω σε αυτά μια στρώση διαφανές βερνίκι νυχιών. Αφήστε το βερνίκι να στεγνώσει και στη συνέχεια καθαρίστε οποιοδήποτε υπόλειμμα με ασετόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις