Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: Αν ήμουν νεότερη, ο Κασιδιάρης δεν θα μου… γλίτωνε (vid)
LIFESTYLE

Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει: Αν ήμουν νεότερη, ο Κασιδιάρης δεν θα μου… γλίτωνε (vid)

  Μια αμφιλεγόμενη δήλωση έκανε η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου εξέφρασε τον θαυμασμό της για την εμφάνιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Η Μαίρη Χρονοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέστε με φτηνή, πέστε με ό,τι θέλετε, μου άρεσαν οι παίδαροι! Τώρα, σε αυτή την ηλικία, κοιτάω στην τηλεόραση και βλέπω […]

 

Μια αμφιλεγόμενη δήλωση έκανε η γνωστή ηθοποιός Μαίρη Χρονοπούλου, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου εξέφρασε τον θαυμασμό της για την εμφάνιση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.

Η Μαίρη Χρονοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πέστε με φτηνή, πέστε με ό,τι θέλετε, μου άρεσαν οι παίδαροι! Τώρα, σε αυτή την ηλικία, κοιτάω στην τηλεόραση και βλέπω κανέναν ωραίο και λέω… Είμαι αντίθετη πολιτικά αλλά μου αρέσει ο Κασιδιάρης -έχει παχύνει τελευταία και μου την έσπασε. Αν ήμουν 60 χρόνια νεότερη, Χρυσή Αυγή ξε-Χρυσή Αυγή, δεν θα μου είχε γλιτώσει».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης: «Μου έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση από άντρα της καλύτερής μου φίλης. Όταν τον έβαλα στη θέση του, πήγαινε σε όλους τους θιασάρχες και έλεγε “δεν θα παίξει στο θέατρο”. Αντέδρασα βιαίως! Είχε ένα μεγάλο γραφείο, το τουμπάρισα επάνω του, έριξα τα μπινελίκια μου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις