Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κάρλα Μπρούνι σε Ολάντ: Ελπίζω να πεθάνεις πριν από μένα
LIFESTYLE

Κάρλα Μπρούνι σε Ολάντ: Ελπίζω να πεθάνεις πριν από μένα

Έναν απίστευτο διάλογο ανάμεσα στη σύζυγό του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αποκαλύπτει η Daily Mail. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η κυρία Σαρκοζί είπε στον Ολάντ με τον οποίο έτυχε να κάτσουν δίπλα-δίπλα στην κηδεία του Τζόνι Χαλιντέι, το Σάββατο, ότι ελπίζει να πεθάνει πριν από αυτήν. […]

Έναν απίστευτο διάλογο ανάμεσα στη σύζυγό του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι και τον πρώην πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ αποκαλύπτει η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα η κυρία Σαρκοζί είπε στον Ολάντ με τον οποίο έτυχε να κάτσουν δίπλα-δίπλα στην κηδεία του Τζόνι Χαλιντέι, το Σάββατο, ότι ελπίζει να πεθάνει πριν από αυτήν.

Οι σχέσεις Μπρούνι-Ολάντ ποτέ δεν ήταν καλές.

Σύμφωνα με τον Βρετανό δημοσιογράφο η Κάρλα Μπρούνι του αποκάλυψε το διάλογο στα παρασκήνια μετά τη συναυλία της στο Λονδίνο για το νέο της δίσκο.

«Λόγω του πρωτοκόλλου έτυχε να κάτσω δίπλα στον Ολάντ. Τότε του είπα “μπορεί τελικά να συμπαθήσουμε ο ένας τον άλλο και να έρθεις στην κηδεία μου”» φέρεται να είπε η Μπρούνι.

Τότε ο πρώην Γάλλος πρόεδρος φέρεται να της απάντησε «μπορεί να φύγω εγώ πρώτος» με την Κάρλα Μπρούνι να έχει τον τελευταίο λόγο με τη φράση «το ελπίζω»…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις