Τρόμος: Καρχαρίας επιτίθεται σε νεόνυμφη γυναίκα (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος: Καρχαρίας επιτίθεται σε νεόνυμφη γυναίκα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μια νεαρή Αμερικανίδα το ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική. Η Σάρα Ίλιγκ κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου της μαζί με ορισμένους καρχαρίες τροφούς -που χρησιμοποιούνται ως τουριστική ατραξιόν σε πολλά θέρετρα στην Καραϊβική- όταν ένα από τα κήτη τη δάγκωσε ξαφνικά στο χέρι και λίγο έλειψε να της το κόψει. «Ένιωσα ένα κύμα […]

12.12.2017 | 13:02

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για μια νεαρή Αμερικανίδα το ταξίδι του μέλιτος στην Καραϊβική.

Η Σάρα Ίλιγκ κολυμπούσε στην πισίνα του ξενοδοχείου της μαζί με ορισμένους καρχαρίες τροφούς -που χρησιμοποιούνται ως τουριστική ατραξιόν σε πολλά θέρετρα στην Καραϊβική- όταν ένα από τα κήτη τη δάγκωσε ξαφνικά στο χέρι και λίγο έλειψε να της το κόψει.

«Ένιωσα ένα κύμα νερού και κάτι να σφίγγεται στο χέρι μου κι υπέθεσα ότι ο άνδρας μου μού έκανε κάποια πλάκα», είπε.

Την τρομακτική σκηνή που κατέγραψε με την κάμερά του ο σύζυγός της, Έβαν Κάρολ, διακρίνεται η γυναίκα να συσπάται απ’ τον πόνο και να κολυμπά έντρομη για να απομακρυνθεί από τον καρχαρία.

«Σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο αντιλήφθηκα πόσο πονούσα και κοιτάζοντας μέσα απ’ τα γυαλιά μου είδα τον καρχαρία, που ήταν μεγαλύτερος από μένα, γαντζωμένο στο χέρι μου. Το τράβηξα κι έφυγα», πρόσθεσε η Ίλιγκ.

Ευτυχώς η νεαρή γυναίκα απέφυγε τα χειρότερα.

Exit mobile version