Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ποια είναι η Αντελίν, η μοναδική γυναίκα που δεν πήγε στην κηδεία του Χαλιντέι
ΚΟΣΜΟΣ

Ποια είναι η Αντελίν, η μοναδική γυναίκα που δεν πήγε στην κηδεία του Χαλιντέι

Μπορεί στην κηδεία του κορυφαίου Τζόνι Χαλιντέι να βρέθηκε ολόκληρη η Γαλλία, ωστόσο μία απουσία προκάλεσε πολλά σχόλια. Ο λόγος για την ηθοποιό Αντελίν Μπλοντιέ, που είχε παντρευτεί τον ροκ σταρ δύο φορές, το 1990 και το 1994. Ωστόσο η σχέση τους επιδεινώθηκε και κατέληξε στα δικαστήρια, όπου εκείνη κατηγόρησε τον Χαλιντέι για βιασμό. Το […]

Μπορεί στην κηδεία του κορυφαίου Τζόνι Χαλιντέι να βρέθηκε ολόκληρη η Γαλλία, ωστόσο μία απουσία προκάλεσε πολλά σχόλια.

Ο λόγος για την ηθοποιό Αντελίν Μπλοντιέ, που είχε παντρευτεί τον ροκ σταρ δύο φορές, το 1990 και το 1994. Ωστόσο η σχέση τους επιδεινώθηκε και κατέληξε στα δικαστήρια, όπου εκείνη κατηγόρησε τον Χαλιντέι για βιασμό.

Το περασμένο Σάββατο, η 46χρονη Αντελίν Μπλοντιέ ήταν η μόνη που απουσίαζε.

Η μόνη ένδειξη πένθους ήταν ότι μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατος του σταρ με τον οποίο μοιράστηκε πέντε χρόνια από τη ζωή της, η ηθοποιός δίπλα στην φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Facebook έβαλε ένα μαύρο φόντο, κίνηση που επικρίθηκε από τους φαν του τραγουδιστή.

Μετά από τον γάμο του με την τραγουδίστρια Συλβί Βαρτάν το 1965 και με την Ελιζαμπέτ Ετιέν το 1981, και ένα ειδύλλιο με την ηθοποιό Ναταλί Μπάι, ο Τζόνι Χαλιντέι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 1990 την άγνωστη ηθοποιό Αντελίν Μπλοντιέ. Εκείνος ήταν 47 ετών και εκείνη 19 ετών.

Ο διάσημος τραγουδιστής ήταν φίλος του πατέρα της, του στιχουργού Κριστιάν Μπλοντιέ. Το ζευγάρι γίνεται εξώφυλλο σε όλα τα περιοδικά, ποζάρει σε μηχανή Harley, στο Φεστιβάλ των Καννών ή σε βόλτες στο Σεν Τροπέ.

Ο Τζόνι και η Αντελίν έμειναν μαζί μόνο δύο χρόνια και πήραν διαζύγιο το 1992. Και ξαφνικά, ξαναπαντρεύτηκαν το 1994, στο Λας Βέγκας. Αλλά η σχέση δεν είναι γραφτό να αντέξει και επέρχεται δεύτερο διαζύγιο.

Το 2013, όταν κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία του Τζόνι Χαλιντέι, το βιβλίο περιέχει πολλά μυστικά από τη σχέση τους: Αναφέρεται στην «υστερία» της, την χαρακτηρίζει «φίδι» και προσθέτει ότι τον κεράτωνε «με όλους τους τύπους στο Σεν Τροπέ»!

Η Αντελίν Μπλοντιέ αποφασίζει, τότε, να τον σύρει στα δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμιση. Το δικαστήριο γίνεται τον Σεπτέμβριο του 2015 και ξαφνικά η Αντελίν Μπλοντιέ κατηγορεί τον Τζόνι Χαλιντέι για βιασμό.

«Με βίασε όταν ήμουν 14, 15 ετών και ζούσα στους γονείς μου. Με κακοποίησε. Ποτέ δεν ξαναμιλήσαμε γι’αυτό εκείνος κι εγώ».

Ο Τζόνι Χαλιντέι ήταν απών από το δικαστήριο, και ο δικηγόρος του ανέλαβε να απαντήσει:
«Η Αντελίν Μπλοντιέ έχει συνηθίσει να μιλάει κακόβουλα και να επαναλαμβάνει πράγματα για τον πελάτη μου, ο οποίος δεν θέλει να σχολιάσει αυτές τις νέες δηλώσεις της, οι οποίες είναι χυδαίες και συκοφαντικές».

Η Αντελίν Μπλοντιέ δεν δικαιώθηκε στη δίκη, αλλά έκανε αμέσως έφεση. Στο δεύτερο δικαστήριο, τον Ιούνιο του 2016, οι δικαστές την δικαίωσαν για την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης, και ο Τζόνι Χαλιντέι υποχρεώθηκε να της πληρώσει 2.500 ευρώ.

Η Αντελίν μπόρεσε και γύρισε σελίδα. Μετά το διαζύγιό της έγινε διάσημη παίζοντας στην τηλεοπτική σειρά «Κάτω από τον ήλιο», από το 1996 ως το 2007.

Το 2008 ίδρυσε την δική της εταιρεία παραγωγής και ξεκίνησε καριέρα παρουσιάστριας σε παιδικές εκπομπές και τηλεριάλιτι.

Το 2014 επιχείρησε να μεταπηδήσει στην πολιτική και έβαλε υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος, στο κόμμα της γαλλικής Δεξιάς, στην πόλη Κολόμπ, όπου διαμένει. Αλλά η υποψηφιότητά της προκάλεσε υστερία στα μίντια και αναγκάστηκε να παραιτηθεί.

Στην προσωπική της ζωή, η Αντελίν Μπλοντιέ δεν ξαναπαντρεύτηκε ποτέ. Απέκτησε έναν γιό με τον Αργεντίνο Σέρτζιο Τεμπορέλι, μοντέλο στο επάγγελμα και μια κόρη με τον ηθοποιό Λορέν Ουσέ.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις