Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εξοργιστικό video: Κλωτσάει τον γιο του επειδή δεν μπορεί να σηκωθεί
ΚΟΣΜΟΣ

Εξοργιστικό video: Κλωτσάει τον γιο του επειδή δεν μπορεί να σηκωθεί

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει έναν «πατέρα» στο Κιργιστάν να κλωτσάει με δύναμη τον γιο του επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί στο χιόνι. Το εξοργιστικό συμβάν σημειώνεται στο πεζοδρόμιο στο Μπισκέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν. Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος είναι ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα και το παιδί απεικονίζεται πεσμένο στο έδαφος, προσπαθώντας να σηκωθεί, αλλά συνεχίζει […]

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει έναν «πατέρα» στο Κιργιστάν να κλωτσάει με δύναμη τον γιο του επειδή δεν μπορούσε να σηκωθεί στο χιόνι.

Το εξοργιστικό συμβάν σημειώνεται στο πεζοδρόμιο στο Μπισκέκ, πρωτεύουσα του Κιργιστάν.

Τόσο ο πατέρας όσο και ο γιος είναι ντυμένοι με χειμωνιάτικα ρούχα και το παιδί απεικονίζεται πεσμένο στο έδαφος, προσπαθώντας να σηκωθεί, αλλά συνεχίζει να πέφτει προς τα πίσω με τον πατέρα του να τον κοιτάζει.

Μετά από αρκετές αποτυχημένες απόπειρες να σηκωθεί, ο πατέρας κλωτσάει το μικρό του γιο στο γοφό του και το παιδί σέρνεται κι άλλο μέσα στο χιόνι.

Τελικά, ο πατέρας σηκώνει το παιδί σαν να ήταν σακί και το σέρνει κανονικά, τραβώντας το δυνατά από το χέρι, όταν αυτό δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια του για να συνεχίσουν το περπάτημα.

Τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πατέρας ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη μόλις το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις