Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν σταματάει πουθενά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν σταματάει πουθενά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! (vid)

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ποιός θα σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Προφανώς κανείς, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον! Ο Έλληνας άσος ήταν για ακόμη μία βραδιά εξαιρετικός, και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε άνετη νίκη επί των Γιούτα Τζαζ με 117-100. Ο «Giannis» τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ποιός θα σταματήσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Προφανώς κανείς, τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον!

Ο Έλληνας άσος ήταν για ακόμη μία βραδιά εξαιρετικός, και οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς σε άνετη νίκη επί των Γιούτα Τζαζ με 117-100.

Ο «Giannis» τελείωσε τον αγώνα με 37 πόντους, 13 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 39 λεπτά συμμετοχής, ενώ οι Μπακς παρέμειναν στην δεύτερη θέση της κεντρικής περιφέρειας με 15 νίκες και 10 ήττες.

Κορυφαίοι των ηττημένων, ήταν οι Γκομπέρ, Μπιουρκς με 20 πόντους, έκαστος, ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντετοκούνμπο, δήλωσε:

«Είναι διασκεδαστικό όταν κερδίζεις, είναι διασκεδαστικό όταν παίζουμε όλοι μαζί. Θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Ήμασταν αποτελεσματικοί και περιορίσαμε τους σουτέρ των αντιπάλων.

Ήταν πρόκληση τα δύο διαδοχικά ματς. Ειδικά με τους Μάβερικς, που μας είχαν νικήσει στο προηγούμενο ματς που παίξαμε. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι οι συμπαίκτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η χημεία μας κάνει εύκολη τη δουλειά μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις