Στην Κάτω Τιθορέα η “συμμορία των τεσσάρων”

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στην Κάτω Τιθορέα η “συμμορία των τεσσάρων”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Του Πέτρου Καρσιώτη Η «συμμορία των τεσσάρων», που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα για την Αστυνομία, τις Τράπεζες και τους πολίτες και η οποία ανατινάζει το ένα μετά το άλλο τα ΑΤΜ στην Φθιώτιδα, χτύπησε πάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν στην Κάτω Τιθορέα Οι τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι στοχοποιούν και με τη […]

09.12.2017 | 18:00

Του Πέτρου Καρσιώτη

Η «συμμορία των τεσσάρων», που έχει εξελιχθεί σε μεγάλο πρόβλημα για την Αστυνομία, τις Τράπεζες και τους πολίτες και η οποία ανατινάζει το ένα μετά το άλλο τα ΑΤΜ στην Φθιώτιδα, χτύπησε πάλι τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Αυτή τη φορά εμφανίστηκαν στην Κάτω Τιθορέα

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι, οι οποίοι στοχοποιούν και με τη μέθοδο της παροχέτευσης  αερίου ανατινάζουν τις Αυτόματες Ταμειακές μηχανές, εμφανίστηκαν αυτή τη φορά στην Κάτω Τιθορέα.

Μετά την έκρηξη η περιοχή θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο

Με την έκρηξη που προκάλεσαν σε ΑΤΜ, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο γύρω χώρο που θύμιζε για αρκετές ώρες βομβαρδισμένη περιοχή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ένοπλοι, διέφυγαν με λεία 15.000 ευρώ.

Επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο

Αμέσως μετά την αρπαγή των κασετινών με τα μετρητά, επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο κατευθύνθηκαν στην περιοχή της Ελάτειας.

Έβαλαν φωτιά στο όχημα για αποτυπώματα

Σε ερημική  περιοχή έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο για να εξαφανίσουν αποτυπώματα και γενετικό τους υλικό.

Εκεί είχαν σταθμεύσει άλλο τροχοφόρο

Εκεί είχαν σταθμεύσει άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επιβιβάστηκαν και οι τέσσερις, αφήνοντας πίσω τους φλεγόμενο το πρώτο μέσο διαφυγής.

Δεκάδες οι επιθέσεις σε ΑΤΜ στη Φθιώτιδα

Είναι δεκάδες οι βομβιστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ σε ολόκληρη την περιοχή της Φθιώτιδας.

Η λεία των κουκουλοφόρων είναι ασύλληπτη, καθώς ανατινάζουν ΑΤΜ εδώ και ένα χρόνο με μεγάλη συχνότητα.

Μετακινούνται σε Εύβοια- Αττική

Κάποιες φορές, έχει παρατηρηθεί ότι η συμμορία των τεσσάρων, μετακινείται και προς την Εύβοια, αλλά και στην Αττική όπου χτυπάνε και φεύγουν.

Οι τράπεζες μελετούν αντίμετρα

Πρόσφατα η Alphafreepress, παρέθεσε πληροφορίες ότι προβληματισμένες οι διοικήσεις των Τραπεζών μελετούν μέσω ειδικών αντίμετρα για να αντέχουν τα ΑΤΜ στις επιθέσεις και να μη γίνεται δυνατή η έκρηξη με την μεθοδολογία που χρησιμοποιείται μέχρι τώρα.

 

Exit mobile version