Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σαν στο σπίτι τους στην ΕΡΤ: Κι άλλη γκάφα, μετά το καζανάκι (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Σαν στο σπίτι τους στην ΕΡΤ: Κι άλλη γκάφα, μετά το καζανάκι (vid)

Επιμένουν να νιώθουν σαν… στο σπίτι τους στην ΕΡΤ, παρά τον σάλο που προκλήθηκε όταν ακούστηκε το καζανάκι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Μαραθωνίου. Αυτή τη φορά η γκάφα έγινε στην εκπομπή «Επτά» κατά τη διάρκεια συνέντευξης του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα. Ενώ ο κ. Βίτσας είχε ξεκινήσει μια από τις απαντήσεις […]

Επιμένουν να νιώθουν σαν… στο σπίτι τους στην ΕΡΤ, παρά τον σάλο που προκλήθηκε όταν ακούστηκε το καζανάκι κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του Μαραθωνίου.

Αυτή τη φορά η γκάφα έγινε στην εκπομπή «Επτά» κατά τη διάρκεια συνέντευξης του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα.

Ενώ ο κ. Βίτσας είχε ξεκινήσει μια από τις απαντήσεις του, τον διέκοψε το… κινητό της παρουσιάστριας. Εκείνη φανερά αμήχανη το απέδωσε στα παιχνίδια που έχει εγκαταστήσει το κινητό το παιδί της και τα οποία, σύμφωνα με την ίδια, ενεργοποιήθηκαν όταν, όπως είπε, επιχείρησε να δει τα ηλεκτρονικά μηνύματα των τηλεθεατών.

Όσο για τον κ. Βίτσα συμπλήρωσε, για να δικαιολογήσει τα πράγματα, ότι «έτσι βεβαιώνεται ότι η εκπομπή δεν είναι μαγνητοσκοπημένη όπως πιστεύουν πολλοί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις