Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / «Τελειώνει» ο Τσάβες από τον Παναθηναϊκό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Τελειώνει» ο Τσάβες από τον Παναθηναϊκό

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Αντρέ Τσάβες, κι έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Αργεντινός επιθετικός θα λύσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο το συντομότερο δυνατό. Το πέρασμα του Τσάβες από το «τριφύλλι» θα είναι πάρα πολύ σύντομο, μιας και παρά τις πιέσεις που δέχεται […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε αδιέξοδο έχουν οδηγηθεί οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Αντρέ Τσάβες, κι έτσι εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Αργεντινός επιθετικός θα λύσει το συμβόλαιό του με το σύλλογο το συντομότερο δυνατό.

Το πέρασμα του Τσάβες από το «τριφύλλι» θα είναι πάρα πολύ σύντομο, μιας και παρά τις πιέσεις που δέχεται από τον εκπρόσωπό του για να επιστρέψει, εκείνος δεν φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει κι ως εκ τούτου οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη για ένα όσο το δυνατό πιο… “βελούδινο” διαζύγιο.

Οι παραινέσεις του ατζέντη του για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ενταχθεί στο δυναμικό του Παναθηναϊκού δεν «συγκινούν» τον Τσάβες, ο οποίος φαίνεται αμετακίνητος στις αποφάσεις που φέρεται να έχει πάρει.

Οι «πράσινοι», δεν θα περιμένουν ούτε λεπτό ακόμη τον ποδοσφαιριστή κι έτσι θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις μαζί του για την από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Σε αυτή τη φάση, δεν θα εμπλακεί η Μπόκα Τζούνιορς, και οι συζητήσεις θα αφορούν μόνο τον παίκτη και την αθηναϊκή ΠΑΕ.

Ο Τσάβες, είχε υπογράψει τον περασμένο Αύγουστο τριετές συμβόλαιο στο «τριφύλλι», αλλά όπως όλα δείχνουν τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, πριν από δύο αγωνιστικές, θα είναι και τα τελευταία του με την πράσινη φανέλα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις