Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η συγκλονιστική φωτογραφία τοκετού που “κατέβηκε” από το Facebook
ΚΟΣΜΟΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία τοκετού που “κατέβηκε” από το Facebook

Γυναικολόγος ανέβασε μία μοναδική φωτογραφία όπου μια γυναίκα γεννάει το μωρό της και το Facebook την απαγόρεψε επειδή την θεώρησε πορνογραφική. Πρόκειται για τον γιατρό Lin Tzu-Hung από το Ταπέϊ, o οποίος όπως σημείωσε ζήτησε την άδεια από την γυναίκα για να ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία. Μέσα σε λίγες ώρες η μοναδική φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από […]

Γυναικολόγος ανέβασε μία μοναδική φωτογραφία όπου μια γυναίκα γεννάει το μωρό της και το Facebook την απαγόρεψε επειδή την θεώρησε πορνογραφική.

Πρόκειται για τον γιατρό Lin Tzu-Hung από το Ταπέϊ, o οποίος όπως σημείωσε ζήτησε την άδεια από την γυναίκα για να ανεβάσει την παρακάτω φωτογραφία.

Μέσα σε λίγες ώρες η μοναδική φωτογραφία συγκέντρωσε πάνω από 10.000 likes, αλλά το αυτοματοποιημένο σύστημα του Facebook την κατέβασε γιατί την θεώρησε ακατάλληλη.

Ο γιατρός εξέφρασε την δυσαρέσκειά του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας πως μια τέτοια εικόνα δεν μπορεί με τίποτα να θεωρηθεί πορνογραφική και πως είναι εξαιρετικά συγκινητική και ξεχωριστή.

Ο Lin Tzu-Hung τέλος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο να αποκλειστεί μια τόσο συγκινητική και φυσική φωτογραφία που στο κάτω κάτω δεν αποτυπώνει παρά ένα θαύμα, αυτό της γέννησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις