Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανσαριφάρντ: «Με στεναχώρησε ο Χάσι»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανσαριφάρντ: «Με στεναχώρησε ο Χάσι»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Το είχε πει και παλαιότερα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη χώρα του, το επανέλαβε και τώρα, μιλώντας στη NOVA. Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού, άφησε πολλές αιχμές για τον πρώην προπονητή του Μπέσνικ Χάσι, και δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι τον άφησε […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Το είχε πει και παλαιότερα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη χώρα του, το επανέλαβε και τώρα, μιλώντας στη NOVA.

Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού, άφησε πολλές αιχμές για τον πρώην προπονητή του Μπέσνικ Χάσι, και δεν έκρυψε την πικρία του για το γεγονός ότι τον άφησε εκτός της λίστας του Champions League, με αποτέλεσμα να στερήσει και από την ομάδα τη βοήθειά του, αλλά και στον ίδιο τη δυνατότητα να αγωνιστεί στην κορυφαία διοργάνωση.

«Ήταν στενάχωρο για μένα που ήμουν εκτός λίστας. Όλοι οι παίκτες ονειρεύονται να παίξουν στο Champions League. Όμως είμαι επαγγελματίας κι έπρεπε να ακολουθήσω την απόφαση του συλλόγου και να είμαι έτοιμος για κάθε αγώνα που θα με χρειαζόταν η ομάδα δίνοντας το 100%», είπε μεταξύ άλλων και σε ερώτηση για την προετοιμασία του καλοκαιριού, απάντησε:

«Δε θέλω να κρίνω κανέναν παίκτη ή προπονητή. Δεν είναι δική μου δουλειά να το κάνω αυτό. Αν θέλεις να έχεις καλή απόδοση χρειάζεσαι την καλύτερη δυνατή προετοιμασία. Δεν είναι δική μου δουλειά να πω αν κάναμε καλή προετοιμασία, αλλά εμείς οι παίκτες ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή και της διοίκησης. Αν η προετοιμασία είναι καλή ή όχι είναι δουλειά άλλων να το κρίνουν».

Αναφερόμενος στο ματς με τον Παναιτωλικό, τόνισε:

«Δεν υπάρχουν εύκολα ματς. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά στο εξής και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον Παναιτωλικό. Μάλλον θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς πάμε για τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω ότι θα γίνει καλό ματς. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά εμείς ακολουθούμε το δικό μας πλάνο και παίζουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο. Ο προπονητής μάς προετοιμάζει και ξέρουμε πώς να αντιμετωπίζουμε τον κάθε αντίπαλο. Πιστεύω, λοιπόν, πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα».

Για το αν ο τίτλος κριθεί σε λεπτομέρειες, σχολίασε:

«Είναι πολύ ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα έχει πιθανότητες, ίσως ο Ολυμπιακός να έχει τις περισσότερες για το πρωτάθλημα. Εύχομαι ο Ολυμπιακός να έχει την καλύτερη δυνατή θέση, αυτή που αξίζουν οι φίλαθλοί μας και να χαρούν το πρωτάθλημα».

Σχετικά με την προοπτική συμμετοχής του στο Μουντιάλ δήλωσε:

«Ήμουν στην ομάδα που προκρίθηκε και θα είναι το δεύτερο Μουντιάλ για μένα, αν πάω στη Ρωσία. Έχουμε δύσκολο όμιλο, με Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο, αλλά πιστεύουμε στην ομάδα μας και πως μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη δείχνοντας πόσο δυνατή είναι η εθνική του Ιράν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις