Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Με sms πυροδοτήθηκε η βόμβα που σκότωσε την Ντάφνι Γκαλίζια
ΚΟΣΜΟΣ

Με sms πυροδοτήθηκε η βόμβα που σκότωσε την Ντάφνι Γκαλίζια

Σύμφωνα με τα όσα εξετάζουν οι Αρχές, θεωρείται πως η βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου, Ντάφνι Καρουάνα Γκαλίζια πυροδοτήθηκε μέσω sms. Η αστυνομία της Μάλτας έχει προχωρήσει σε συνολικά 10 συλλήψεις για τη δολοφονία της δημοσιογράφου, που είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ. Μάλιστα έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες σε τρεις από τους συλληφθέντες, που όμως δηλώνουν αθώοι. Συλληφθέντες είναι τα αδέλφια Τζορτζ και […]

Σύμφωνα με τα όσα εξετάζουν οι Αρχές, θεωρείται πως η βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο της δημοσιογράφου, Ντάφνι Καρουάνα Γκαλίζια πυροδοτήθηκε μέσω sms.

Η αστυνομία της Μάλτας έχει προχωρήσει σε συνολικά 10 συλλήψεις για τη δολοφονία της δημοσιογράφου, που είχε προκαλέσει παγκόσμιο σοκ.

Μάλιστα έχουν απαγγελθεί ήδη κατηγορίες σε τρεις από τους συλληφθέντες, που όμως δηλώνουν αθώοι.

Συλληφθέντες είναι τα αδέλφια Τζορτζ και Άλφρεντ Ντετζόρτζο, 55 και 53 ετών αντίστοιχα και ο 55χρονος Βίνσεντ Μουσκάτ.

Οι Αρχές θεωρούν πως ήταν ο Τζορτζ Ντετζόρτζιο αυτός που απέστειλε το sms που ενεργοποίησε την βόμβα μετά από εντολή του αδελφού του, Άλφρεντ.

Στις έρευνες της αστυνομίας έχει κατασχεθεί μία βάρκα, ενώ έχουν εντοπιστεί κινητά τηλέφωνα στο πάτο της θάλασσας στο λιμάνι της Βαλέτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις