Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ο Πάγκαλος… καλωσορίζει τον Ερντογάν: Κοίτα να φερθείς καλά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πάγκαλος… καλωσορίζει τον Ερντογάν: Κοίτα να φερθείς καλά

Ένα 24ωρο πριν από την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη, ο Θόδωρος Πάγκαλος έκανε δυο αναρτήσεις στο Twitter προκειμένου να τον… «καλωσορίσει». «Hoşgeldiniz Recep, büyük başkan. Νasıl buradan geliyor? Gün doğumunda ve günbatımında mısınız ve rayahs görmeye geldiniz?» έγραφε η πρώτη ανάρτηση, που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει: «Καλώς ήρθες Ρετζέπ, […]

Ένα 24ωρο πριν από την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα και τη Θράκη, ο Θόδωρος Πάγκαλος έκανε δυο αναρτήσεις στο Twitter προκειμένου να τον… «καλωσορίσει».

«Hoşgeldiniz Recep, büyük başkan. Νasıl buradan geliyor? Gün doğumunda ve günbatımında mısınız ve rayahs görmeye geldiniz?» έγραφε η πρώτη ανάρτηση, που σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά σημαίνει: «Καλώς ήρθες Ρετζέπ, μεγάλε πρόεδρε. Πώς από εδώ; Ήρθες να δεις τους ραγιάδες;».

Ο πρώην υπουργός δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτήν την ανάρτηση, αφού λίγο αργότερα δημοσίευσε και δεύτερη, αναφέροντας τα εξής: «Κάποιος πρέπει να σου πει ότι ο καιρός των Οσμανλήδων τελείωσε. Όσα παλάτια και να χτίσεις και όσους αστυνομικούς σου και αν ντύσεις γενιτσάρους δεν μας φοβίζεις. Κοίταξε να φερθείς καλά, γιατί πρόσκληση από αλλού δεν βλέπω να παίρνεις. Τουλάχιστον προς το παρόν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις