Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έφοδος Λιμενικού με ανταλλαγή πυροβολισμών- Βρέθηκαν πάνω από επτά τόνοι χασίς
ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος Λιμενικού με ανταλλαγή πυροβολισμών- Βρέθηκαν πάνω από επτά τόνοι χασίς

Τόνοι χασίς βρέθηκαν σε κρύπτη του ρυμουλκού στο οποίο έκανε έφοδο το κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος Χανίων τα ξημερώματα της Τετάρτης. Σύμφωνα με Flashnews.gr, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φέρεται να έκρυβε στο αμπάρι του το ρυμουλκό το οποίο ακινητοποίησαν νότια της Κρήτης οι κομάντο του Λιμενικού Σώματος Χανίων. Έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών οι κομάντος κατέλαβαν το σκάφος και το […]

Τόνοι χασίς βρέθηκαν σε κρύπτη του ρυμουλκού στο οποίο έκανε έφοδο το κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος Χανίων τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με Flashnews.gr, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών φέρεται να έκρυβε στο αμπάρι του το ρυμουλκό το οποίο ακινητοποίησαν νότια της Κρήτης οι κομάντο του Λιμενικού Σώματος Χανίων.

Έπειτα από ανταλλαγή πυροβολισμών οι κομάντος κατέλαβαν το σκάφος και το οδήγησαν στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης, όπου έκτοτε βρίσκεται αγκυροβολημένο, ενώ ειδικά κλιμάκια κάνουν ενδελεχείς έρευνες σε μια προσπάθεια να καταγραφεί το φορτίο που μετέφερε το σκάφος.

Το ρυμουλκό στο οποίο έχει αρχίσει ενδελεχής έλεγχος από τις λιμενικές αρχές και από κλιμάκιο της Αθήνας, έκρυβε στο αμπάρι του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών η οποία σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ξεπερνά τους 7 τόνους κάνναβης.

Μάλιστα τα ναρκωτικά ήταν σε ειδική κρύπτη του ρυμουλκού πάνω απο την οποία υπήρχαν μεταλλικά βαρέλια.

Η μεγάλη επιχείρηση που στήθηκε χθες είναι υπό την εποπτεία του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις