Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Σιμεόνε: «Δεν είναι καταστροφή ο αποκλεισμός»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σιμεόνε: «Δεν είναι καταστροφή ο αποκλεισμός»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ηττήθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι (1-1), αλλά εξ’ αρχής ήταν σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στη διοργάνωση. Οι Λονδρέζοι, πέρασαν ως δεύτεροι από τον 3ο όμιλο, με τη Ρόμα να παίρνει την πρωτιά στο φινάλε, μετά την επικράτηση επί της Καραμπάγ στο «Ολίμπικο (1-0). Οι «ροχιμπλάνκος», με […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ηττήθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι (1-1), αλλά εξ’ αρχής ήταν σχεδόν απίθανο να συνεχίσει στη διοργάνωση.

Οι Λονδρέζοι, πέρασαν ως δεύτεροι από τον 3ο όμιλο, με τη Ρόμα να παίρνει την πρωτιά στο φινάλε, μετά την επικράτηση επί της Καραμπάγ στο «Ολίμπικο (1-0).

Οι «ροχιμπλάνκος», με δύο τελικούς τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσουν στο Europa League, γεγονός που σχολιάστηκε από τον προπονητή της ομάδας, Ντιέγκο Σιμεόνε:

«Σίγουρα όλοι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν είναι καταστροφή ο αποκλεισμός. Δεν παίζαμε όπως  πρέπει τη φετινή σεζόν στο Champions League και πληρώσαμε το τίμημα.

Δίκαια δεν συνεχίζουμε, καθώς δεν είχαμε τη σωστή απόδοση σε παιχνίδια-κλειδιά. Τώρα όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα. Είναι δύσκολο να δώσεις εξηγήσεις σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά κανείς και ειδικά εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις