Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν λατρέψει τη φετινή εκδοχή του ταγιέρ
ΓΥΝΑΙΚΑ

Γιατί όλες οι γυναίκες έχουν λατρέψει τη φετινή εκδοχή του ταγιέρ

H μόδα πηγαίνει πίσω και μας φέρνει κομμάτια που με την πρώτη ματιά θυμίζουν τη γιαγιά μας και λέμε ένα δυνατό, κατηγορηματικό «όχι». Μέχρι που παίρνουμε την τολμηρή απόφαση να τα δοκιμάσουμε και οι αντιδράσεις είναι τέτοιες, που μας κάνουν να τρέξουμε στα μαγαζιά για να βρούμε κι άλλα κομμάτια από τα παλιά. Η τάση […]

H μόδα πηγαίνει πίσω και μας φέρνει κομμάτια που με την πρώτη ματιά θυμίζουν τη γιαγιά μας και λέμε ένα δυνατό, κατηγορηματικό «όχι».

Μέχρι που παίρνουμε την τολμηρή απόφαση να τα δοκιμάσουμε και οι αντιδράσεις είναι τέτοιες, που μας κάνουν να τρέξουμε στα μαγαζιά για να βρούμε κι άλλα κομμάτια από τα παλιά.

Η τάση των Co-ords, δηλαδή των κομματιών που είναι ίδια μεταξύ τους, είναι η λογική του total look στην εκδοχή του ταγιέρ.

Το ροζ έχουμε δει πολλές φορές μέχρι στιγμής ότι μπορεί να σταθεί επάξια και σε χειμερινά outfits, είναι άλλωστε και ένα από τα χρώματα που ταιριάζουν υπέροχα στις μελαχρινές.

Στην εκδοχή του ταγιέρ μας δίνει πιο ρομαντικές νότες, χωρίς όμως να χάνει τον δυναμισμό του, χάρη στο blazer που συνδυάζεται με την πιο θηλυκή φούστα.

Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε αυτό το υπέροχο στυλ, ξεχάστε το κλασσικό μαύρο, που σίγουρα είναι το πρώτο που ήρθε στο μυαλό σας.

Ένα σετ από γκρι σακάκι και φούστα θα γίνει ο τέλειος καμβάς για να προσθέσετε ένα ιδιαίτερο κόσμημα ή ένα ζευγάρι παπούτσια σε έντονη απόχρωση – όπως κόκκινα booties.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις