Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρίτα Σουβατζόγλου: Από το “υπάρχουν μόνο χρέη”, εξαφανίστηκε με 60 εκατ. ευρώ…
LIFESTYLE

Ρίτα Σουβατζόγλου: Από το “υπάρχουν μόνο χρέη”, εξαφανίστηκε με 60 εκατ. ευρώ…

Η σύζυγος του Ανδρέα Βγενοπουλου, Ρίτα Σουβατζόγλου ως μέτοχος του 50%  έδωσε την συγκατάθεση της να πουληθούν όλα τα πλοία της Bariba Corporation και αμέσως μετά εξαφάνισε τα ίχνη της. Μετά την πώληση των 7 πλοίων η ίδια φέρεται να έχει εισπράξει τουλάχιστον 60 έως 80 εκατ. δολάρια με δεδομένο ότι κατέχει το 50% των […]

Η σύζυγος του Ανδρέα Βγενοπουλου, Ρίτα Σουβατζόγλου ως μέτοχος του 50%  έδωσε την συγκατάθεση της να πουληθούν όλα τα πλοία της Bariba Corporation και αμέσως μετά εξαφάνισε τα ίχνη της.

Μετά την πώληση των 7 πλοίων η ίδια φέρεται να έχει εισπράξει τουλάχιστον 60 έως 80 εκατ. δολάρια με δεδομένο ότι κατέχει το 50% των μετοχών της ναυτιλιακής του ίδρυσε ο Πέτρος Βέττας επιστήθιος φίλος του Βγενόπουλου. Από την άλλη πλευρά λέγεται ότι η ίδια δεν έχει επικοινωνήσει με τα παιδιά του Βγενόπουλου.

Σύμφωνα με το mononews οι εξελίξεις προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις σχετικά με τις πωλήσεις πλοίων ναυτιλιακής εταιρείας ιδιοκτησίας του Ανδρέα Βγενόπουλου, με συνολικά έσοδα της τάξεως των 120 εκατομμυρίων δολαρίων, από τα οποία τα μισά φαίνεται πως κατέληξαν στα χέρια της τελευταίας συζύγου του.

Σημειώνεται πως η ίδια η Αρετή Σουβατζόγλου ισχυριζόταν μετά τον θάνατο του Ανδρέα Βγενόπουλου ότι πέθανε φτωχός και άφησε πίσω του μόνο χρέη.

Αυτό τουλάχιστον είχε υποστηρίξει μιλώντας στα παιδιά του Ανδρέα Βγενόπουλου από προηγούμενες σχέσεις του, αναφερόμενη πιθανόν σε ένα βαρύ πρόστιμο της τάξεως των 180 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί στον επιχειρηματία πριν πεθάνει.

Η σχέση της με τα παιδιά του

Εδώ και μήνες δεν υπάρχει καμία επικοινωνία του Φίλιππου Βγενόπουλου και της Μελίνας με την Αρετή Σουβατζόγλου, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επίπεδο συνεννόησης των νομικών επιτελείων που χειρίζονται την υπόθεση της περιουσίας που άφησε πίσω του ο εκλιπών.

Ο υιός Βγενόπουλος περνάει δύσκολες στιγμές και έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα, κάτι που διαπίστωσαν όλοι το περασμένο καλοκαίρι. Τότε που βρέθηκε να απασχολείται σε μαγαζί φίλης του που πουλάει λουκουμάδες στην Μύκονο χωρίς τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία πρέπει να έχει ένας εργαζόμενος.
Κοντά του είναι και η ετεροθαλής αδερφή του Μελίνα, με την οποία διατηρούσε από πολύ μικρός άριστες σχέσεις, οι οποίες δυνάμωσαν ακόμη περισσότερο ύστερα από εκείνη την οδυνηρή νύχτα του Νοεμβρίου που έχασαν το πατέρα τους. Τότε η Μελίνα επιστρέφοντας από έξοδο βρήκε τον Ανδρέα Βγενόπουλο νεκρό μέσα στο σαλόνι της επιβλητικής κατοικίας του στον αριθμό 10 της οδού Πάρνηθος, μερικές δεκάδες μέτρα μακριά απ’ όπου στεγάζονται τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας Bariba.

Στο Λονδίνο για μια νέα ζωή

Η Ρίτα Σουβατζόγλου, όπως επιμένουν πληροφορίες ανθρώπων που τη γνωρίζουν από κοντά, διαμένει σχεδόν μόνιμα στο Λονδίνο όπου σπουδάζει η κόρη της, ενώ φέτος το καλοκαίρι απέφυγε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, να κάνει διακοπές στην Ελλάδα.
Οι φήμες που κυκλοφορούν λένε ότι στην Αθήνα έρχεται απροειδοποίητα και μόνο για ένα η δύο εικοσιτετράωρα, προκειμένου να κάνει κάποια ραντεβού και να δει πολύ δικούς της ανθρώπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις