Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αφέθηκε ελεύθερος ο “χοντρός”- Τι λέει από τη φυλακή ο συγκατηγορούμενός του (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Αφέθηκε ελεύθερος ο “χοντρός”- Τι λέει από τη φυλακή ο συγκατηγορούμενός του (vid)

Ελεύθερος αφέθηκε ο «χοντρός» από τη συμμορία των ληστών με ψευδώνυμα «Ψηλός, κοντός και χοντρός», που λίγο πριν παραδοθεί εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. «Σίγουρα ευχαριστημένος. Θέλω να περιμένουμε βέβαια το πρωτόδικο για να δικαιωθούμε πλήρως. Χαρούμενος που θα ξαναδώ το μικρό», είπε στους δημοσιογράφους ο Ανδρέας Τουρνάς λίγο μετά την απόφαση να αφεθεί […]

Ελεύθερος αφέθηκε ο «χοντρός» από τη συμμορία των ληστών με ψευδώνυμα «Ψηλός, κοντός και χοντρός», που λίγο πριν παραδοθεί εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Σίγουρα ευχαριστημένος. Θέλω να περιμένουμε βέβαια το πρωτόδικο για να δικαιωθούμε πλήρως. Χαρούμενος που θα ξαναδώ το μικρό», είπε στους δημοσιογράφους ο Ανδρέας Τουρνάς λίγο μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος.

«Κερδίσαμε μία μάχη, όχι τον πόλεμο. Ο πόλεμος θα κερδιθεί στο δικαστήριο», δήλωσε ο συνήγορός του Απόστολος Τσέας.

Ο 39χρονος κατηγορούνταν ότι είναι ο «χοντρός» στην «σκληρή» συμμορία των ληστών ωστόσο ο ίδιος δηλώνει αθώος και ότι η εμπλοκή του αφορά μόνο μία ληστεία.

Κάτι που επιβεβαιώνει μιλώντας στην εκπομπή, μέσα από τη φυλακή, ο 32χρονος Βούλγαρος συγκατηγορούμενός του: «Θα ήθελα να πω ότι ο Τουρνάς δεν έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα, σπείρα και τέτοια που κατηγορείται και σ’ αυτή τη ληστεία δεν ήξερε κάτι, δεν εμπλέκεται, τον έμπλεξα εγώ δηλαδή όπως είπε αυτός, όπως τα είπε ακριβώς και κατηγορείται αυτός και ο Καραμπατσάκης ο Λευτέρης από μία κατάθεση της πρώην της “δικιάς” μου η οποία παίρνει ψυχοφάρμακα, έχει περάσει από Δαφνί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις