Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ ο Θέμης Σοφός
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΣΑ ο Θέμης Σοφός

Τον ρόλο συμβούλου αναλαμβάνει στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ο Θέμης Σοφός, ο οποίος δεν κατάφερε να προχωρήσει στον δεύτερο γύρο. Η νίκη του Δημήτρη Βερβεσού σήμανε και το τέλος των εκλογών, ολοκληρώνοντας έτσι και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο Θέμης Σοφός ήδη από τον πρώτο γύρο έδειξε τη δυναμική του, αφού κατόρθωσε […]

Τον ρόλο συμβούλου αναλαμβάνει στο Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ο Θέμης Σοφός, ο οποίος δεν κατάφερε να προχωρήσει στον δεύτερο γύρο.

Η νίκη του Δημήτρη Βερβεσού σήμανε και το τέλος των εκλογών, ολοκληρώνοντας έτσι και τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ο Θέμης Σοφός ήδη από τον πρώτο γύρο έδειξε τη δυναμική του, αφού κατόρθωσε να φτάσει στην πέμπτη θέση, με 7,86%. Συνολικά 850 συνάδελφοί του έσπευσαν να τον ψηφίσουν για να λάβει τη θέση του υποψήφιου προέδρου. Αντίστοιχα, η παράταξή του “Εργατικοί” έλαβε 741 ψήφους, που ισοδυναμούν με το ποσοστό του 6,70%, λαμβάνοντας δύο έδρες στο διοικητικό συμβούλιο, μία εκ των οποίων καλύφθηκε από τον ίδιο τον επικεφαλής του συνδυασμού.

Ο κ. Σοφός θεωρήθηκε από αρκετούς ως φαβορί ανάμεσα στους “γαλάζιους” υποψηφίους, μαζί με τον Δημήτρη Αναστασόπουλο -που πέρασε στο δεύτερο γύρο- και τον Φώτη Κωτσή, που εκλέχθηκε τρίτος στον πρώτο γύρο.

Μάλιστα, η κίνησή του να ασχοληθεί με τις εκλογές του ΔΣΑ ξάφνιασε, αν και στο παρελθόν το όνομά το είχε ακουστεί για τη θέση του προέδρου, χωρίς αυτός από την πλευρά του να κινήσει μέχρι φέτος τις διαδικασίες.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η προεκλογική ανάδειξη του Θέμη Σοφού έγινε μαζικά από τα κοινωνικά δίκτυα και την τηλεόραση, με τη σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνδράμει σε αυτό, αλλά δεν επικεντρώθηκε τόσο στους πιθανούς ψηφοφόρους του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις