Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Το κόμμα της Ζωής αναζητά άτομα που… ληστεύουν τράπεζες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το κόμμα της Ζωής αναζητά άτομα που… ληστεύουν τράπεζες

Ανάμεσα σε άλλες «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναζητά και …ληστές τραπεζών. Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, υπάρχει ειδική φόρμα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν την προσπάθεια. Ο ενδιαφερόμενος «υποστηρικτής» μπορεί να δηλώσει τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και […]

Ανάμεσα σε άλλες «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αναζητά και …ληστές τραπεζών.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, υπάρχει ειδική φόρμα για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη και να ενισχύσουν την προσπάθεια.

Ο ενδιαφερόμενος «υποστηρικτής» μπορεί να δηλώσει τα προσωπικά του στοιχεία, αλλά και τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα», επιλέγοντας μεταξύ συγκεκριμένων επιλογών.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων χειριστές ηλεκτρονικού υπολογιστή, τεχνικούς, δημοσιογράφους, νομικούς, οδηγούς, ακόμα και μάγειρες.

Ωστόσο ανάμεσα στα άλλα εμφανίζεται η επιλογή «ληστής τραπεζών».

Μέχρι τα πρωί της Δευτέρας δεν έχει γίνει κάποιο σχόλιο από την πλευρά της πρώην προέδρου της Βουλής.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις