Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξεκινούν οι αποδεσμεύσεις στην ΑΕΛ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκινούν οι αποδεσμεύσεις στην ΑΕΛ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Από τους Τσίμο Ναβάρο, Ογούσου Κόντορ αρχίζει η «αποσυμφόρηση» στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, οι δύο παίκτες βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας μετά από αίτημα αποδέσμευσης που κατέθεσαν. Ο 29χρονος Ισπανός, Τσίμο Ναβάρο, […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Από τους Τσίμο Ναβάρο, Ογούσου Κόντορ αρχίζει η «αποσυμφόρηση» στο ρόστερ της ΑΕΛ, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ, οι δύο παίκτες βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις για την κοινή συναινέσει λύσης της συνεργασίας μετά από αίτημα αποδέσμευσης που κατέθεσαν.

Ο 29χρονος Ισπανός, Τσίμο Ναβάρο, που έχει «στεριώσει» στην Ελλάδα με σταθμό τον Αστέρα Τρίπολης, την Καλλονή, τον Λεβαδειακό και τα Τρίκαλα, είχε μόλις δύο συμμετοχές με την ΑΕΛ στη φετινή Super League.

Όσο για τον 24χρονο Κόντορ, μολονότι ήταν πέρυσι βασικό στέλεχος της ομάδας, φέτος δεν έχει συμμετοχές.

Το ρόστερ, αριθμεί προς το παρόν 31 παίκτες, αλλά είναι γνωστή η επιθυμία του κόουτς Ηλία Φυντάνη να δουλεύει με πιο «σφιχτό» σύνολο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις