Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Δύσκολη η απόφαση Μητσοτάκη, λέει ο Χατζηδάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύσκολη η απόφαση Μητσοτάκη, λέει ο Χατζηδάκης

Για δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην υπάρξει κανένας συγγενής του σε κυβέρνηση ΝΔ. «Ηταν δύσκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και στον Γιώργο […]

Για δύσκολη απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην υπάρξει κανένας συγγενής του σε κυβέρνηση ΝΔ.

«Ηταν δύσκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν έχουμε πολλούς πολιτικούς της εμβέλειας της Ντόρας Μπακογιάννη», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά.

Υπενθυμίζεται ότι σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε αποφασισμένος να μην περιλαμβάνεται κανένα μέλος της οικογένειάς του στο υπουργικό συμβούλιο της ΝΔ, ή σε άλλο πολιτειακό αξίωμα. «Ξέρω ότι αυτό είναι σκληρό και ίσως άδικο, ειδικά για την Ντόρα που έχει προσφέρει πολλά στην παράταξη και κανείς δεν αμφισβητεί τις ικανότητές της. Είναι όμως επιβεβλημένο σε αυτή τη συγκυρία, στο πλαίσιο της αποστολής που έχω αναλάβει», εξήγησε.

Για την υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία, ο κ. Χατζηδάκης σχολίασε ότι παραμένουν αναπάντητα ερωτήματα.

Ακόμη, εξέφρασε την ελπίδα να είναι ουσιαστική η επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Ελλάδα στις 7-8 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις