Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς- Ένας νεκρός
ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς- Ένας νεκρός

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητά τον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το όχημα του πεζούς στην περιοχή Κουίνς, της Νέας Υόρκης, στις 04.45 τοπική ώρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας από τα θύματα είναι νεκρός και τουλάχιστον άλλα τρία άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα. Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο […]

Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης αναζητά τον οδηγό ενός λευκού αυτοκινήτου, ο οποίος φέρεται να χτύπησε με το όχημα του πεζούς στην περιοχή Κουίνς, της Νέας Υόρκης, στις 04.45 τοπική ώρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας από τα θύματα είναι νεκρός και τουλάχιστον άλλα τρία άτομα είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο σημείο είχε προηγηθεί σοβαρός καβγάς μεταξύ ορισμένων ατόμων. Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες μίλησαν για μάχη με μαχαίρια, ενώ από την αστυνομία διέρρευσε πως οι δύο από τους τρεις τραυματίες ήταν μαχαιρωμένοι. Τα δύο αυτά άτομα μεταφέθηκαν στο νοσοκομείο Τζαμάικα, σε κρίσιμη κατάσταση, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο της διαμάχης έξω από μπαρ στον κεντρικό δρόμο του Κουίνς, ήταν μία γυναίκα, η οποία, μόλις διέκρινε το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω τους, άρχισε να φωνάζει «όχι, μη, όχι, σταμάτα».

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τα θύματα να πετάγονται στον αέρα, ενώ υπολόγισαν ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου ήταν μεγαλύτερη από 80 χιλιόμετρα την ώρα.

Μέχρι στιγμής, δεν είναι γίνεται λόγος για τρομοκρατική ενέργεια καθώς προς το παρόν δεν είναι γνωστά τα αίτια του περιστατικού.

Ο οδηγός διαφεύγει και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του CNN βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις