Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάρτι στο Twitter για την… ποινικοποίηση της μούντζας
ΕΛΛΑΔΑ

Πάρτι στο Twitter για την… ποινικοποίηση της μούντζας

Την ποινικοποίηση της μούντζας στη λίστα των παραβάσεων στο πλαίσιο των αλλαγών στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας φαίνεται πως δρομολογεί το υπουργείο Μεταφορών και όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την είδηση. Με τον πλέον γνωστό, καυστικό τους τρόπο οι χρήστες του μέσου κοινωνικού δικτύωσης έκαναν πάρτι… Από την […]

Την ποινικοποίηση της μούντζας στη λίστα των παραβάσεων στο πλαίσιο των αλλαγών στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας φαίνεται πως δρομολογεί το υπουργείο Μεταφορών και όπως πάντα, έτσι και αυτή τη φορά οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστη την είδηση.

Με τον πλέον γνωστό, καυστικό τους τρόπο οι χρήστες του μέσου κοινωνικού δικτύωσης έκαναν πάρτι…

Από την πλευρά του το πρωί ο υπουργός Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΚΑΙ στην ποινικοποίηση της… μούντζας στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας λέγοντας: «Δεν υπάρχει αυτό με τη μούντζα. Είναι fake news. Yπάρχει κώδικας ευπρεπούς συμπεριφοράς για τους αυτοκινητιστές.

Δεν επιτρέπεται να έχει αυτή τη συμπεριφορά γιατί είναι επαγγελματίας. Δεν μπορεί να έχει την ίδια ανοχή σε έναν οδηγό και σε έναν επαγγελματία». Σε σχέση με τα πρόστιμα τόνισε ότι: «Δεν είναι δυνατόν ο ΚΟΚ να έχει να κάνει με τα πρόστιμα. Πρέπει να τα αποσυνδέσουμε. Το πρόστιμο θα είναι ενιαίο για όλους».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις