Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Με Μολέδο, Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με Μολέδο, Γιόχανσον ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Πανιώνιο

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Σε ένα ακόμη ματς της περιόδου, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Σήμερα το μεσημέρι, (3/12, 15:00) οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σημαντικές απουσίες και με δύο επιστροφές, καθώς οι Μολέδο, Γιόχανσον ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. […]

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Σε ένα ακόμη ματς της περιόδου, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες.

Σήμερα το μεσημέρι, (3/12, 15:00) οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τον Πανιώνιο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σημαντικές απουσίες και με δύο επιστροφές, καθώς οι Μολέδο, Γιόχανσον ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους και τέθηκαν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», όμως, δεν υπολογίζει τρεις παίκτες-κλειδιά της ομάδας, όπως είναι οι Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, τον τραυματία Μουνιέ, ενώ απών θα είναι και ο Τσάβες που εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αργεντινή χωρίς να έχει λάβει άδεια από τη διοίκηση.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:

Βλαχοδήμος, Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Χουλτ, Μολέντο, Κολοβέτσιος, Κουτρουμπής, Αυλωνίτης, Ευαγγέλου, Ρέις, Λουντ, Σιλά, Άλτμαν, Χίλιεμαρκ, Μολίνς, Καμπέσας, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Τζανδάρης, Στάικος, Εμμανουηλίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις