Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απίστευτη δήλωση του Μπραντ Πιτ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου
LIFESTYLE

Απίστευτη δήλωση του Μπραντ Πιτ: Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα blind date που ενορχήστρωσαν οι ατζέντηδές τους και το 2000 παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους στο Μαλιμπού είχαν μονοπωλήσει τότε το ενδιαφέρον εκατοντάδων περιοδικών και όλοι έκαναν λόγο για το νέο χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ. Η είδηση του διαζυγίου τους πέντε χρόνια αργότερα έσκασε σαν βόμβα, […]

Μπραντ Πιτ και Τζένιφερ Άνιστον γνωρίστηκαν το 1998 σε ένα blind date που ενορχήστρωσαν οι ατζέντηδές τους και το 2000 παντρεύτηκαν.

Ο γάμος τους στο Μαλιμπού είχαν μονοπωλήσει τότε το ενδιαφέρον εκατοντάδων περιοδικών και όλοι έκαναν λόγο για το νέο χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Η είδηση του διαζυγίου τους πέντε χρόνια αργότερα έσκασε σαν βόμβα, καθώς συνοδευόταν από την φημολογία πως ο Μπραντ εγκατέλειψε την Τζένιφερ για την Αντζελίνα Τζολί, με την οποία συμπρωταγωνιστούσε τότε στο «Mr & Mrs Smith».

Δημοσίευμα της DailyTimes αναφέρει πως ο γοητευτικός ηθοποιός δήλωσε πως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της ζωής του είναι ότι χώρισε την Jennifer Aniston.

Δεν είναι ερωτευμένος μαζί της πια αλλά την αγαπάει πάρα πολύ.

Μάλιστα όπως είχε γίνει γνωστό, το καλοκαίρι που πέρασε ο Μπραντ είχε επικοινώνησε με την Άνιστον για να της απολογηθεί για τη συμπεριφορά του και να της ζητήσει συγγνώμη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις